Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem maila: "Usunęliśmy Twoją ofertę sprzedaży. Twoja oferta była wystawiona w nieprawidłowej kategorii."
No dobra. Chcę wystawić w najbardziej pasującej i nie mogę. Przy próbie wystawienia mam komunikat: "Wystąpił błąd - Kategoria oferty (67306) nie pasuje do kategorii produktu (257973)."
Jedyne co mógłbym zrobić to podpiąć się do podobnej nie mojej oferty z katalogu, ale ona ma inne parametry. Inny wygląd i wymiar. To jest podobne, ale inne. Swojego przedmiotu nie jestem w stanie wystawić.
@TECHNACHEM Zgodnie z komunikatem próbujesz wystawić ofertę w innej kategorii niż produkt. Jeśli uważasz, że produkt jest w nieodpowiedniej kategorii, proszę, zgłoś błąd w produkcie.
Ja nie uważam, że produkt jest w nieodpowiedniej kategorii. To jest kabel zasilający i kategoria to kable zasilające. Ja nie mogę tego wystawić. To ja chcę wznowić ofertę w pasującej kategorii i nie mogę. Moja oferta została usunięta z kategorii w której była i tam mogę ją wystawić, bo grozicie w mailu, że zablokujecie mi konto i chcę zmienić kategorię, ale tam gdzie oferta pasuje to nie mogę wystawić. To allegro twierdzi, że produkt nie pasuje.
@TECHNACHEM Ty próbujesz wystawić ofertę w kategorii Elektronika - RTV i AGD - Elektronika - Kable, przewody - Zasilające,
natomiast produkt jest w kategorii Motoryzacja - Wyposażenie i akcesoria samochodowe - Elektronika samochodowa - Akcesoria, dlatego nie możesz wystawić oferty. Oferta jak i produkt muszą mieć zgodną kategorię. Możesz albo wystawić ofertę w kategorii produktu, albo zgłosić błąd w produkcie.