Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Może ktoś z Was mi pomoże... Mam problem z wystawieniem przedmiotu na aukcję charytatywną... po wypełnieniu formularza ( wydaje mi się, że prawidłowo) wyskakuje komunikat "Wystąpił błąd - Nie możesz zmienić identyfikatora oferty" Czy macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?
@karolszymkowiak Czy możesz pokazać mi zrzut całego ekranu wraz z tym komunikatem?
po wciśnięciu ikony "wystaw przedmiot" pojawia się ten komunikat....
@karolszymkowiak Dziękuję, poprosiłam nasz zespół techniczny o sprawdzenie tej sytuacji i jak tylko otrzymam odpowiedź w Twojej sprawie, wrócę do Ciebie z informacjami.
Dziękuję Ci bardzo za pomoc....
a może to za duży rozmiar foto z załącznika? Jest pomad 2mb?
Mija kolejny dzień niemocy system Allegro - szczerze mówią tracę do niego już cierpliwość... Dziś dla odmiany przy próbie zakończenia formularza wciśnięciem przycisku "wystaw przedmiot" kompletnie nic się nie dzieje....
@karolszymkowiak Przepraszam, że musiałeś czekać na moją odpowiedź, ale sprawdź proszę, czy problem z wystawieniem tej oferty wciąż u Ciebie występuje?
Dziękuję za usunięcie błędu. Wszystko już działa.
Przepraszam, ale mam ten sam problem.
@NewVisionOptica Dostałam już informację, że problem jest spowodowany przez błąd na Twoim koncie, dlatego nie możesz wystawić tej oferty. Przykro mi, ale zespół techniczny będzie w stanie naprawić dopiero po weekendzie.
Dzień dobry, mam ten sam problem - jak się zgłosić, aby otrzymać rozwiązanie problemu. 🙂
Dzień dobry, dziękuję za informację, niestety sprawdziłam i dalej nie mogę wrzucić aukcji. Czy dostanę informację o tym kiedy dokładnie problem zostanie naprawiony? Lub czy ktoś się ze mną skontaktuje od Państwa po usunięciu usterki?