Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Czy ktoś z Państwa jest w stanie pomóc przygotować plik do importu aukcji? Mam 244 oferty aktywne ale ciągle przy próbie importu pokazuje mi błędy. Nie wiem co zrobić aby zaskoczyło.
POMOCY
@e-boy-18, czy mogę Cię prosić o zrzuty ekranu z komunikatami o błędach?
Nie udało nam się automatycznie rozpoznać kolumn w pliku. Abyśmy mogli to zrobić, nazwij kolumny w Twoim pliku zgodnie z poniższą tabelą.
@e-boy-18, dziękuję. Czy mogę Cię jeszcze prosić o przesłanie tego pliku na spolecznosc@allegro.pl? Sprawdzimy, w czym tkwi problem.
Wysłałem teraz.
@credit24, przesłany przez Ciebie plik jest nieprawidłowy - zawiera instrukcję, a nie dane z ofert. Mogę Cię prosić o ponowne przesłanie poprawnego pliku?
Wysłałem ponownie plik wygenerowany z panelu w allegro.
@e-boy-18, w mejlu napisałeś o tym, że chcesz importować oferty na inne konto. Niestety nie jest to możliwe. Pliku wygenerowanego w zakładkach Mój asortyment lub Wystaw z pliku nie można wystawić na innym koncie. Powodem jest indywidualny numer ID przypisany do cenników i warunków zwrotu.
Możesz natomiast pobrać oferty i edytować je lub stworzyć nowy plik bazujący na pobranym dokumencie. Pomocne informacje znajdziesz w tym artykule.
Tylko nie mogę nawet otworzyć tego pliku bo pokazuje, że błędny format. Pomocy.
**piiip**jjj