Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć Iwona, |
Twoja oferta 1021xxxxxx już czeka na publikację. Pojawi się na Allegro w ciągu 60 minut. Nie było mnie od godziny 14 w domu a gdy wróciłam na poczcie znalazłam takie powiadomienia ze 40 sztuk od godz 14:45 Nic od rana nie wystawiałam, nie miałam żadnej aukcji w zaplanowanych. Z przerażeniem zajrzałam w aktywne aukcje, ale tam żadnych nowych nie zauważyłam. Odczekałam 60 minut i bez zmian To w końcu Allegro za mnie wystawiło jakieś aukcje czy co?
|
@ifonka-zaba Skąd wiedzieli że cię nie będzie? Zostawiłaś laptopka w domku i ktoś ci wklepał 40 sztuk. Trzea zabierać laptopka🤣
@pulkownik66 W tym problem,że lapciak w domu, ale dom zamknięty i nikt się nie włamywał do domu ani nikogo w nim nie było😀
@ifonka-zaba Banki które kiedyś okradli 😋/te zamknięte/- też były zamknięte😆
@ifonka-zaba Allegro zmieniło kreację i pewnie się chwali, a że nie wyraziłaś uznania, to upominają się do skutku 😂
@konto zamknięte No pacz pani! Fakt, nie wyraziłam uznania. 😀
Ale czy to powód, żeby mnie tak wystraszyć i zaspamować mi pocztę?!?!😨
Wszelkie powiadomienia o wystawionych aukcjach trafiały do specjalnego folderu a te wlazły na ogólną skrzynkę
To pewnie jakieś spóźnione powiadomienia do dawniej wystawianych ofert.
@xyz96 To czego mi piszą,że aukcja czeka na publikację jak ostatnie wystawiałam wczoraj a tu piszą dziś?
Po prostu wiadomości były utworzone we wtorek a wyszły dopiero wczoraj.
Dotyczy to wszystkich którzy wystawiali we wtorek.