Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zam.
Mi się udało 8 z 12, więc coś rusza
Problemy są naprawione, więc nadawanie przesyłek Poczty Polskiej we wszystkich narzędziach powinno działać prawidłowo. Gdybyście natrafiali na pojedyncze błędy, poproszę o konkretne przykłady.
Ale jest wciąż oznaczenie na przesyłkach pocztexowych zarówno kurier jak i odbiór w punkcie żabka, że dojdzie za 9 dni. Allegro to poprawi ?
Zamówienie 5c53b590-7d57-11ed-82ee-2f1ee3003d71
@zagrajtosam Do nadania przesyłki Allegro Punkty Poczta pobranie potrzebna jest umowa własna z Pocztą Polską. Jedyną umowę własną, jaką u nas posiadasz jest ta z InPost, dlatego tylko tę jesteśmy w stanie podstawić. W tej sytuacji, aby nadać tę przesyłkę musisz dodać umowę z PP.
7c050d10-7fd9-11ed-9991-838e64231fe3
Przy nadawaniu paczki Pocztex kurier zmienia się przewoźnik na allegro Kurier inpost.
Czemu tak?
Proszę Allegro o odpowiedź co się dzieje z metodą dostawy pocztą polską ? Klienci na wszystkich ofertach niezależnie od sprzedawcy widzą na szaro: czas dostawy: 9 dni... Przecież to w gorącym okresie sprzedażowym hamuje ogromną ilość klientów na całym portalu. Czy to będzie naprawione ? Ponadto czy dzisiejsze przesyłki, które były wysyłane w czasie tych problemów będą prawidłowo widziane w panelu "skuteczność wysyłki" ? Bo pobrałem raport i raport nie widzi z dzisiaj nawet dodanych numerów ? Wszędzie jest brak. No chyba, że to jutro się zaktualizuje. Proszę o wyjaśnienie
W tej chwili nie możesz nadać przesyłek Poczty Polskiej na umowie Allegro - razem z przewoźnikiem pracujemy nad rozwiązaniem problemu. "
@stefan2707 Podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ten komunikat.
_HolaOla_ nr zamówienia: 85486f30-7f88-11ed-a47f-8b71c1be81ed
_HolaOla_ oraz kolejne zamówienie na dziś ten sam problem: d42e25d0-7fac-11ed-b999-13fa67b735b7
@stefan2707 Dostałam informację, że pierwszą przesyłkę już nadałeś. Czy przy próbie nadania tej drugiej pojawia się jakiś komunikat?
nat_not Obie udało się nadać, ale komunikat "Problemy z nadawaniem przesyłek Poczty Polskiej" nadal się wyświetla
@stefan2707 To automatyczny komunikat widoczny dla wszystkich użytkowników.