Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam taką sprawę. Klient ze Słowacji zamówił coś za pobraniem. Wyeksportowałem i wydrukowałem etykietę, zanoszę na Pocztę w celu nadania, ale mówią na Poczcie, że w systemie u nich nie ma pobrania w danych przesyłki, na etykiecie patrzę i tez nie ma ani opcji, ani kwoty pobrania. Natomiast w Allegro przy danych przesyłki w "zamówione przesyłki" kwota pobrania w euro jest.
Pytanie, czy wszystko jest - czy tak ma być, że w Allegro widnieje - pobranie i kwota, ale system Poczty nie ma w szczegółach przesyłki pobrania i na etykiecie również nie ma? Na poczcie mówią, że wygląda to na zwykłą przesyłkę. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @ComfortArt. Którego dokładnie zamówienia dotyczy ten problem? Proszę, podaj jego numer.
Już wyjaśniłem, wszystko jest ok.
Pozdrawiam
Poczta Polska nie świadczy usługi pobrania dla paczek zagranicznych. Tak więc wysyłka robiona jest przez pośrednika.
Ty wysyłasz paczkę na adres w Polsce, potem pośrednik przewozi ją na Słowację i tam nadaje już jako paczkę krajową pobraniową.