anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyszukiwanie po numerze czesci.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Crash-Test
#8 Zapaleniec#

Od wczoraj nie da się znaleźć czesci samochodowej po jej numerze. Wcześniej wyszukiwarka wyszukiwała frazy wpisane w pole „katalogowy numer czesci/oryginalny nr czesci” teraz szuka tylko po tytułach aukcji. 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Crash-Test, przepraszam Cię, że czekałeś na odpowiedź. Czy Twój problem jest nadal aktualny? 

Maja
   Moderatorka

#8 Zapaleniec#

Tak nadal występuje. 

oznacz moderatorów
deejay_1988
#8 Zapaleniec#

U mnie problem również występuje. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Crash-Test @deejay_1988 Problem występuje w zakładce Moje oferty czy dotyczy głównej wyszukiwarki ofert?

18 października zmieniliśmy wartość parametru Numer katalogowy części – z wielowartościowej na jednowartościową. Prawdopodobnie zmiana miała wpływ na zniknięcie opcji wyszukiwania. Skonsultuję tę sprawę, żeby potwierdzić czy tak jest faktycznie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
deejay_1988
#8 Zapaleniec#

U mnie dotyczy wyszukiwarki ofert.

oznacz moderatorów
jaroknop
#7 Wielbiciel#

@nat_not U mnie również występuje ten problem. Co ciekawe na różnych przeglądarkach. Na jednym komputerze działa na chrome ale firefox i edge nie wyszukuje a na drugim tylko edge wyszukuje poprawnie

oznacz moderatorów
Crash-Test
#8 Zapaleniec#

w głównej wyszukiwarce. Sprawdzane na telefonie i dwóch pc.

oznacz moderatorów
deejay_1988
#8 Zapaleniec#

Wygląda na to, że dzisiaj już wszystko wróciło do normy. 

oznacz moderatorów
Printside
#7 Wielbiciel#

Od 19 października nie da się znaleźć części do drukarek po jej kodzie. Również wcześniej wyszukiwarka wyszukiwała frazy wpisane w pole „Pasuje do drukarek” teraz szuka tylko po tytułach aukcji. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Crash-Test @deejay_1988 @jaroknop @Printside Problem obecnie nie powinien występować. Jeśli jednak się powtórzy, proszę o przesłanie w tym wątku odnośnika do wyników wyszukiwania lub zrzutów, które zobrazują problem.  Na tej podstawie dział techniczny będzie mógł się ponownie zająć sprawą.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
deejay_1988
#8 Zapaleniec#

@nat_not wygląda na to, że problem powrócił, ale w moim wypadku dotyczy jedynie przeglądarki Chrome, na Edge działa. https://allegro.pl/listing?string=059130147H pokazuje tylko wyniki, które mają w tytule nr części, a nie w parametrach. 

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@deejay_1988, czy możesz wskazać, jakiej oferty brakuje Ci w Chrome? 🙂

Maja
   Moderatorka

#8 Zapaleniec#

Z rana była to oferta 11180594329 (moja), dodałem w tytule nr i zaczęło wyszukiwać. W tej chwili usunąłem nr z opisu i widzę swoją aukcję, aczkolwiek wpisując w wyszukiwarce nr 059130147H powinno wyskoczyć ok. 8-9 ofert, a mam tylko 3. W Edge po wpisaniu 059130147H wyskakuje 9 ofert.

oznacz moderatorów
mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@deejay_1988, dzięki za dopowiedzenie. Błąd został naprawiony. 🙂 

Maja
   Moderatorka