Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od wczoraj nie da się znaleźć czesci samochodowej po jej numerze. Wcześniej wyszukiwarka wyszukiwała frazy wpisane w pole „katalogowy numer czesci/oryginalny nr czesci” teraz szuka tylko po tytułach aukcji.
@Crash-Test, przepraszam Cię, że czekałeś na odpowiedź. Czy Twój problem jest nadal aktualny?
Tak nadal występuje.
U mnie problem również występuje.
@Crash-Test @deejay_1988 Problem występuje w zakładce Moje oferty czy dotyczy głównej wyszukiwarki ofert?
18 października zmieniliśmy wartość parametru Numer katalogowy części – z wielowartościowej na jednowartościową. Prawdopodobnie zmiana miała wpływ na zniknięcie opcji wyszukiwania. Skonsultuję tę sprawę, żeby potwierdzić czy tak jest faktycznie.
U mnie dotyczy wyszukiwarki ofert.
@nat_not U mnie również występuje ten problem. Co ciekawe na różnych przeglądarkach. Na jednym komputerze działa na chrome ale firefox i edge nie wyszukuje a na drugim tylko edge wyszukuje poprawnie
w głównej wyszukiwarce. Sprawdzane na telefonie i dwóch pc.
Wygląda na to, że dzisiaj już wszystko wróciło do normy.
Od 19 października nie da się znaleźć części do drukarek po jej kodzie. Również wcześniej wyszukiwarka wyszukiwała frazy wpisane w pole „Pasuje do drukarek” teraz szuka tylko po tytułach aukcji.
@Crash-Test @deejay_1988 @jaroknop @Printside Problem obecnie nie powinien występować. Jeśli jednak się powtórzy, proszę o przesłanie w tym wątku odnośnika do wyników wyszukiwania lub zrzutów, które zobrazują problem. Na tej podstawie dział techniczny będzie mógł się ponownie zająć sprawą.
@nat_not wygląda na to, że problem powrócił, ale w moim wypadku dotyczy jedynie przeglądarki Chrome, na Edge działa. https://allegro.pl/listing?string=059130147H pokazuje tylko wyniki, które mają w tytule nr części, a nie w parametrach.
@deejay_1988, czy możesz wskazać, jakiej oferty brakuje Ci w Chrome? 🙂
Z rana była to oferta 11180594329 (moja), dodałem w tytule nr i zaczęło wyszukiwać. W tej chwili usunąłem nr z opisu i widzę swoją aukcję, aczkolwiek wpisując w wyszukiwarce nr 059130147H powinno wyskoczyć ok. 8-9 ofert, a mam tylko 3. W Edge po wpisaniu 059130147H wyskakuje 9 ofert.
@deejay_1988, dzięki za dopowiedzenie. Błąd został naprawiony. 🙂