Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, u mnie i u kolegów już 4 dzień cisza w zamówieniach! Przez co to może być, kogo pytam, wszyscy mają spadki od ubiegłego piątku
ja nie mam
Dziwne, u mnie, u kolegi, i u jego znajomych są spadki. Już 3-4 dni spadki o 2-3 razy
mialem. 12-16 zamówień, dziś na razie zero, wczoraj 6
a gdzie handlujecie ?
Na allegro normalnie, nawet kategorie mamy różne, a i tak wynik taki sam
@GIGA_ESHOP nie podnosiliście cen ? ja niestety dostałem informacje od szefostwa, że 5-10 % w góre ceny mamy zrobić bo się nie opłaca 🙂 i spadek jest
Ja nic nie zmieniałem, a nawet dostarczyłem na fullfilment dużo towarów i oczekiwalem sporych ilości zamówień
@GIGA_ESHOP aaa.. na allegro , no to tak , poleciało , ale inne kanały ożyły , rekompensują spadek .
@mdrogeria proszę się nie nabijać ze świeżaków 😄 jako doświadczeni sprzedawcy powinniśmy poradzić im rozwijać sprzedaż na innych kanałach ly w sklepie internetowym 😄
Aż takim świeżakiem to nie jestem, handluje rok, próbowałem inne platformy i swoją stronę internetową, w porównaniu do allegro są po prostu martwe
Nie napisałem to w złym sensie, wszystko z dystansem, po prostu chciałem powiedzieć że już trochę sprzedaję, nie tydzień nie dwa
@GIGAE-Commerce my też żartujemy, ale rok na allegro to dopiero się wdrażasz 🙂 ja jestem ponad 15 lat i równocześnie rozwijałem sprzedaż w sklepie internetowym, co przyniosło mi taki efekt że allegro to 5 % mojej sprzedaży, druga sprawa że allegro nie jest zaufanym parterem żeby stawiać wszystko na sprzedaż tu 😞 zawieszą Ci konto za **piiip**ołę, powiązanie z innym, za dobre ceny będziesz miał i leżysz i kwiczysz, poczytaj na forum wypowiedzi o blokadach i powodach 😞
@GIGAE-Commerce ,,ot i mądrego miło posłuchać ,,
Czas sprzedaży na na allegro dobiega końca , smark zrobił swoje i dalej będzie wpływał znacząco na wyniki bo przy obecnych obciążeniach sprzedających i niskim progu darmowej dostawy nie ma prawa się spiąć .
@GIGAE-Commerce napisał(a):
Aż takim świeżakiem to nie jestem, handluje rok, próbowałem inne platformy i swoją stronę internetową, w porównaniu do allegro są po prostu martwe
Stronę to się trochu stawia i cierpliwość, ale potem są efekty, pamiętaj że jak tam pozyskasz klienta to zostaje i nic za niego nie płacisz, na allegro każdy zakup to prowizja, a na dodatek nie koniecznie musi u Ciebie kupić bo w katalogu znajdzie o złotówkę taniej 😞 policz koszt pozyskania i utrzymania klienta, dywersyfikacja kanałów sprzedaży to na dziś obowiązek 😄
u mnie i moich znajomych to samo. Potęzne spadki. Zmiany na allegro powoduja odplyw klientow z portalu. Sam juz nie kupuje na allegro. Rynek sie zmienia, polecam wejscie na inne markety. Dodatkowo nadchodzi recesja, święta, wiosna. Wszystko ma wplyw. Dobrze to juz bylo.
Popieram, tymi ciągłymi podwyżkami allegro przegoniło klientów na inne portale jak i do sklepów stacjonarnych .
@GIGA_ESHOP u mnie na allegro to samo w weekend 5 paczek wczoraj jedna dziś też jedna 😞 sklep internetowy wzrost sprzedaży, Er i mam więcej zakupów niż na Allegro, ciekawe czemu 🤔 u znajomych w innych branżach to samo 😞
cos nie tak sie dzieje z allegro, google tez ich slabo promuje. Mam dobry towar w super cenach a sprzedaz slabiutka
To samo! Zaimportowałem imam w konkurencyjnych cenach też