anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

za duży plik z ofertami,za dużo ofert gdy fizycznie posiadam dużo mniej

danusia49_2011
#9 Pomysłodawca#

Mam taki problem że gdy próbuje wygenerować plik z ofertami to pokazuje ze mam ofert 13tys, i nie można wygenerować powyżej 10tyś,a tak naprawde mam 9800, może wie ktoś jak to ugryźć?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@danusia49_2011 Dodaj proszę zrzut ekranu, na którym widać liczbę ofert w zakładce "mój asortyment". Pamiętaj, by wybrać w opcjach filtrowania widoczność wszystkich ofert (aktywnych i zakończonych). 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

danusia49_2011
#9 Pomysłodawca#

Witam,pierwszy zrzut pokazuje o co mi chodzi i wogóle nie wiem dlaczego a drugi zrzut pokazuje ile faktycznie tych aukcji mam,prosze o odpowiedz,dziękuję i pozdrawiam.Zrzut ekranu (7).pngZrzut ekranu (8).png

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@danusia49_2011 a wszystkie te przedmioty masz w jednej kategorii sprzedażowej? Czy odznaczasz np zakończone?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@danusia49_2011 Muszę Cię prosić o doprecyzowanie. Na drugim zrzucie nie widzę liczby ofert, o której piszesz (9800). Gdzie widzisz te dane?

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MATRIX_RTV
#7 Wielbiciel#

bo gdy o tym pisałem miałem 9800 i duzo aukcji usunąłem i wydaje mi sie ze nie robi to różnicy ile jest dokładnie tylko to że liczba się nie zgadza co do pierwszego zrzutu.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MATRIX_RTV Przekazałam tę sprawę do konsultacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów