Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
20 sekund i mam fotkę z aukcji, na której zrobiłem zakupy, u siebie na kompie, bez żadnych znaków wodnych czy firmowych sprzedającego. Co Wy na to ?
Brawo TY 👏👏
bardzo ładne .😁
Temat wałkowany już kilkukrotnie i odpowiem Ci kolokwialnie, my na to nic 😛
W czasach produktyzacji, "wszystkie zdjęcia nasze są" 😉
Taaakie buty. Nie no, fajnie 🙂
@Mac20ek00, dzięki za Twoją wiadomość. W przypadku wykorzystania kradzionego zdjęcia, gdy otrzymamy zgłoszenie od właściciela i potwierdzimy takie działanie poprzez nasze narzędzie, podejmiemy odpowiednie kroki.
mr_oma Czytaj uważnie.
Nie napisał, że skradzione, tylko że zabezpieczenia (podobno istniejące) nie istnieją.
A reagować będziecie, gdy ktoś się poskarży.
Na kogo?
Na tego co ukradł, czy na Allegro za to, że drzwi otwarte i bierzta co chceta?
Pani moderator, a co to są te odpowiednie kroki ? Bo takie bajki to może Pani mojej córce opowiadać choć i tak nie uwierzy. Przy jakimkolwiek działaniu z mojej str. - zgłaszanie wielu problemów zawsze odpowieć brzmi że podejmujecie stosowne kroki, a zgłaszane aukcje nadal trwają, sprzedający nadal oszukują więc ..... ?
@megii_ss ze względów bezpieczeństwa nie informujemy na forum jakie kroki podejmujemy, ale każde zgłoszenie jest weryfikowane i jeżeli mamy podstawy do działania to to robimy. Każde zgłoszenie rozpatrujemy indywidualnie. Nie każde nasze działania widać na zewnątrz, jeżeli uważasz, że Twoje zgłoszenie nie zostało zweryfikowane, prześlij mi proszę numer sprawy, sprawdzę to.