Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy wie ktoś w jaki sposób można się skontaktować z allegro odnośnie blokady konta? Nie odpowiedzieliśmy na pytanie klienta w dyskusji, zwykłe przeoczenie (tzn. autoresponder odpowiedział :)) ,pierwszy raz taka sytuacja i poszła blokada bez ostrzeżenia trochę to irytujące, sprzedaje na allegro z 10 lat, jestem dobrym klientem, mam spore obroty, wysłałem od soboty przez formularz 3 zapytania i zero odpowiedzi. Jak się tam można do kogoś dobić?
@modemix_pl kolejny przykład nadgorliwości pracowników allegro, blokada bo co nam zrobicie, poczekaj ostatnio sprzedawca walczył z 5 dni zanim mu odblokowali, a dostał blokadę za nie wysłanie faktury mimo że była załączona w panelu 😄
@modemix_pl Przygotuj się na kilka dni odbijania się od ściany...
Allegro da Ci kilka dni na wykonanie rachunku sumienia i na przemyślenie swoich win, a żebyś w przyszłości nie przyszło Ci do głowy więcej takie głupoty robić 😀
@ko_alka Czyżby koleiny przykład działania pracownika allegro zanim przeanalizował sytuację ???????
Spróbuj przez whatsapp, tam zazwyczaj idzie to sprawniej 🙂
Próbowałem, na whatssupie cisza
Edit:
właśnie dostałem odpowiedz na watssupie, niestety nic nie udało się załatwić
"Wkrótce otrzymają Państwo odpowiedź w tej sprawie, ponieważ sprawy są rozpatrywane zgodnie z kolejnością zgłoszeń ."