Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
sprzedaż zablokowana opłaty uregulowane jak zawsze terminowo byłam na urlopie i teraz widzę blokadę i zakończono mi kilka ofert i nie mogę ich ponownie wystawić przez blokadę inne aukcje są ale nie wiem czy klienci mogą kupować o co chodzi?
Jeżeli masz blokadę to musisz mieć maila od Allegro i wyjaśnić możesz tylko poprzez kontakt tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
Powód blokady masz podana w e-mail od allegro
no własnie nie mam żadnego maila od nich tylko blokada jak sie na allegro zalogowałam i nic na mailu nic
@agakotas81 Blokada sprzedaży została nałożona na Twoje konto w związku z nieopłaceniem pełnej kwoty podsumowania miesiąca. Wpłata, o której teraz piszesz, jeszcze do nas nie dotarła. Gdy ją zaksięgujemy, blokada sprzedaży zostanie automatycznie zdjęta.
ale jakiej kwoty co to znaczy zapłaciłam fakture tak jak napisana zadnej niedopłaty nic nie było co mam zapłącić?
te 0,98 o których teraz zostałam poinformowana zapłaciłam ale 100 zł bo nie mozna ponizej złotówki płacic a tak na marginesie nie dostałam zadnego powiadomienia od Was ze mam jakąs niedopłatę kiedy odblokujecie konto
jeszcze jedno zostały mi zakonczone aukcje bez powodu teraz część z nich była wyróżniona i oczywiście za ponowne wystawienie zapłacee ,m no chyba nie
@agakotas81 Oferty zakończone w trakcie blokady sprzedaży nie zostaną automatycznie wznowione. Możesz je wystawić samodzielnie.
Majowe podsumowanie miesiąca wyniosło na Twoim koncie 4724,95 zł, a wpłaciłaś 4626,45 zł. 100 zł zaksięgowane dzisiaj spowodowało zdjęcie blokady. W przyszłości pamiętaj, żeby opłacać dokładnie kwotę z podsumowania miesiąca.
na fakturze jest napisane 4626,45 i takie mam dane
Czyli jednak wszystkiego zgodnie z prawdą tu nie napisałeś, FV uregulowana dziś.😡
faktura uregulowana cyferka w cyferke a teraz mi napisali że jakieś 0,98 skąd nie weim ale i to jest dziwne bo żadnej informacji nie było tylko blokada a faktura zapłacona dawno i tak jak podane dane !!! I nie dzis uregulowana **piiip**ką nie jestem !!!
@agakotas81 Pamiętaj, żeby zawsze wpłacać kwotę, która jest widoczna na fakturze w rubryce "Razem kwota do zapłaty" (taką informację otrzymałaś również w prowadzonej obecnie korespondencji mailowej). To pomoże Ci uniknąć w przyszłości podobnych problemów.
Czytam że 100zł a nie 0,98!🤔
tyle wpłąciłam bo 0,98 nie można a nie bede sie bawić w złotówki