anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konta allegro

rolczesc
#7 Wielbiciel#

Witam, obecnie mam 3 konta sprzedażowe na allegro. Wszystkie zostały zablokowane, -powodem jest naruszenie regulaminu na jednym koncie( na którym mam 2 rozwiązane dyskusje, oraz 2 pozytywne oceny i 3 negatywne- nie sprzedaję już na tym koncie ponad miesiąc,-zgłosiłem rozwiązanie umowy). Już kilka dni szarpię się poprzez meile do allegro o odblokowanie pozostałych 2 moich kont na których jest wszystko w jak najlepszym porządku.  Jednak konsultanci twierdzą że mam porozumieć się z kupującymi aby zmienili oceny na pozytywne i wtedy odblokują sprzedaż- niestety meile z prośbą o zmianę oceny nic nie pomagają(zero odzewu). Jest jakieś wyjście z tej sytułacji, w której ani ja ani allegro nie zarabiamy?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Wg wpisów postów tu na forum nie rozwiążesz, musisz poprawić ocenę- inaczej Ci nie odblokują.

oznacz moderatorów

rolczesc
#7 Wielbiciel#

Jak mam to zrobić skoro brak kontaktu z kupującymi. To nie ma sensu. Allegro chyba nie chce zarabiać. Działanie tych blokad to działanie na szkodę spółki.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Wszyscy to rozumiemy tu na forum i ten temat był wielokrotnie poruszany, moderacji zabronili się na ten temat wypowiadać

oznacz moderatorów