anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ZABLOKOWANE KONTO ŻONY ZA MOJE DŁUGI NA MOIM KONCIE

SISI106544
#1 Nowicjusz

TO CI POWIEM TEŻ DOBRY TEMAT MNIE OBCIĄŻYLI ŻE NIE CCIAŁEM PRZYJĄĆ ZWROTU , SPRZEDAŻ AKOMULATORA MAKITA , UŻYWANY PORYSOWANY A BYŁ NÓWKA W PACZCE JA NIE ZGADZAM SIE Z TYM I NIE ZWRACAM PINIĘDZY TO ZABLOKOWALI MI KONTO ALE TO NIE WSZYSTKO TAK WYMUSZAJĄ ZAPŁATE PINIĘDZY ZE ŻONA MA SWOJE KONTO CZYSTE JAK ŁZA I JEJ TEŻ ZABLOKOWALI I ZDJELI OFERTY Z JEJ KONTA WYTŁUMACZENIE BO KONTA SĄ POWIĄZANE I JA MAM ZAPŁACIĆ PINIĄDZE NA SWOIM KONCIE TO ODBLOKUJĄ I MOJE I ŻONY TAK WYMUSZAJĄ BEZPRAWNIE  PINIĄDZE TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@SISI106544 to sprzedaż jako przedsiębiorca.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@SISI106544 w przypadku powiązania konto może zostać zablokowane. Zachęcam Cię do kontaktu przez formularz. Dział bezpieczeństwa poinformuje Cię, co można zrobić, aby konta zostały odblokowane. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT rozmawiałem na ten temat przy okazji z prawnikiem, te działania są niezgodne z prawem, wykorzystanie swojej pozycji dominującej itp. od kiedy całe osiedle odpowiada za długi brata, siostry, sąsiada, byłej żony czy kolegi bo kiedyś tam korzystał z łącza ?

@SISI106544 jak jesteś w relacji konsumenta z allegro udaj się do rzecznika konsumenta, napisz do UOKiK bo to wymuszenie rozbójnicze, wywierają siłą spłatę zadłużenia od tego są sądy i komornik 😄