anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tona błędów w systemie reklamacji / dyskusji c.d.

TechartGSM
#14 Krzewiciel

Dlaczego dyskusji 640c916f-60c6-4a50-a3e4-060d4518b00e po założeniu filtra "Czekające na moją odpowiedź" znajduje się na liście?

@gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM masz tę informację ponieważ dzisiaj pojawiły się automatyczne wiadomości w tej dyskusji i w związku z tym Twoja wiadomość nie jest już ostatnia.

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT To teraz może wyjaśnij mi to dokładniej, **** mnie to obchodzi, po co mi ta informacja a jeżeli uważasz że mam jakiekoelwiek obowiązki na odpowiadanie Waszym SYSTEMOWYM KOMUNIKATOM względem Waszego regulaminu związane z tą sytuacją, to mi je przedstaw.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź. Zapytałeś o dyskusję, odpowiedziałam, teraz piszesz  "**** mnie to obchodzi, po co mi ta informacja ". 
Aż się ciśnie na usta: Ale to ty dzwonisz @TechartGSM 
Widzę, że chcesz się po prostu kłócić, a ja nie zamierzam brać w tym udziału. Poszukaj więc innego przeciwnika ✌️

Co do samej dyskusji, przesyłka została doręczona, możesz więc przesłać prośbę o zamknięcie dyskusji.

Alicja
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT Kocham w Tobie to że odnosisz się do tego, do czego chcesz i tylko do tego. 

Dlaczego nie odnosisz się do drugiej części mojej wypowiedzi: " jeżeli uważasz że mam jakiekoelwiek obowiązki na odpowiadanie Waszym SYSTEMOWYM KOMUNIKATOM względem Waszego regulaminu związane z tą sytuacją, to mi je przedstaw."

To raczej ta część to clue tej wypowiedzi, mam nadzieję że się z tym zgodzisz i się do tego ustosunkujesz. 

W wypowiedzi swej proszę dodaj jeszcze od kiedy to na takie komunikaty zobowiązany jestem regulaminowo odpowiadać, bo to tak trochę znikąd powstało...

oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT Ach! Jeszcze jedno. Skoro widzisz że dyskusja ma przesłanki do jej zamknięcia, to zrób proszę dobry uczynek i ją zamknij, bez konieczności wysyłania z mojej strony próśb.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@TechartGSM odniosłam się do tej części, bo nie rozumiałam sensu Twojej wypowiedzi/pytania. 
Odpowiadając: System kwalifikuje tę dyskusję jako wymagającą odpowiedzi, ponieważ pojawiły się w niej wiadomości (w tym przypadku wiadomości systemowe), które nie pochodzą od Ciebie i w związku z tym Twoja odpowiedź w dyskusji nie jest ostatnia. 
Jeżeli pojawiły się nowe informacje w dyskusji, powinieneś się do nich odnieść, niezależnie czy pochodzą od kupującego, czy od nas. Wyjątkiem jest sytuacja w której sprawa została wyjaśniona i dyskusja kwalifikuje się do zamknięcia, wtedy możesz przesłać prośbę o zakończenie dyskusji. Nie mamy punktu w regulaminie który wskazuje na to dosłownie, tutaj zespół obsługujący dyskusje opiera się na punkcie 10.2. regulaminu. 

Co do zakończenia dyskusji, moderatorzy nie mają takich możliwości. Skonsultowałam to z zespołem który zajmuje się tą tematyką i otrzymałam informację, że w tym przypadku zakończyć może klient (i tu ponawiam sugestie przesłania przez Ciebie prośby o zakończenie w dyskusji) albo zostanie zakończona automatycznie 09.02. 

Alicja
oznacz moderatorów

TechartGSM
#14 Krzewiciel

@Syrena_zT Cieszę się że zmierzamy w kierunku merytoryki. Skoro podążamy już tą drogą, proszę, wskaż mi zapis w regulaminie, który nakazuje odpowiedź na Wasze komunikaty systemowe. To nie sarkazm, pytam, gdyż nie widzę lub nie potrafię prawidłowo zinterpretować takiego zapisu ani w punkcie 10.2, ani w 10.4. 

oznacz moderatorów