Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od niedawna zajmuję się sprzedażą na allegro.
Mam zawieszone konto ze wszystkimi wcześniejszymi problemami sobie poradziłem, jednak jak poprawić jakość sprzedaży do poziomu neutralnego? Zakończyłem dyskusje z klientami którzy wystawili negatywny komentarz, jeden został usunięty jeden został? Co zrobić żeby konto zostało odblokowane?
Treść maila od allegro.
Dzień dobry,
prosiłbym jeszcze o poprawienie jakości przynajmniej do poziomu "Neutralnego".
Ma to oczywiście bezpośrednie przełożenie na poniższy punkt Regulaminu:
10.7. Sprzedający jest zobowiązany do utrzymywania jakości sprzedaży odpowiadającej co najmniej ogólnemu poziomowi “Neutralny”. Poziom jakościowy może mieć wpływ na udział w programach bonusowych oraz benefitach dostępnych w ramach Allegro (np. specjalne wyróżnienia na stronie Sprzedającego) . Szczegółowe zasady dotyczące wpływu poziomu jakości określonej w ramach panelu “Jakość mojej sprzedaży” na poszczególne programy zawarte są w ich regulaminach. Spadek ogólnego poziomu jakościowego (w ramach panelu “Jakość mojej sprzedaży”) do wartości “Wymagający poprawy” lub “Nieakceptowalny” może skutkować w szczególności podjęciem przez Allegro.pl działań, o których mowa w art. 8.4 Regulaminu.
Więcej na ten temat znajdzie Pan w poniższym linku:
https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/jakosc-mojej-sprzedazy
Pracownik Allegro nie zwrócił Ci uwagi, że wszystkie Twoje oferty są niezgodne z regulaminem? Gdzie w zakładce Zwroty jest czas na odstąpienie od umowy? Gdzie adres do zwrotów? Dziwne, że Allegro nie zwraca uwagi na takie naruszenia.
Mogłbyś napisać dlaczego oferty są niezgodne z regulaminem?
MASZ NAPISANE
Na innych aukcjach posiadamy inne części do tego modelu.
Masz NAPISANE W OFERTACH Zapraszamy do kontaktu !
Dlatego, że jako firma nie podajesz czasu na odstąpienie od umowy i adresu do zwrotów - miałeś to napisane już wczoraj.
Regulamin Allegro zmusza.