Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wystawiam taką " **piiip**ołę", pokrętło do potencjometru czasem nazywane gałką. Rzetelnie przeklepałam z dokumentu zakupu do odpowiednich kratek wszystko co przeklepać należało, klikam zatwierdź i ........ jestem w miejscu w którym plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Chciałam wystawić coś takiego:
Ale " katalog " uszczęśliwia mnie ( pomimo że jak napisałam wyżej przeklepałam wszystko co należało ) czymś takim stwierdzając że tylko to i nic innego. No i co jeżeli kupujący zażyczy sobie akurat niebieskiego którego nie mam w tym wykonaniu? Kto wtedy będzie trzeszczał? Pytanie retoryczne. Przecież to sprzedawca odpowiada za treść oferty.
zamiast utworzyć nowy produkt. Inny EAN, inny kod producenta, inny symbol, inny kolor że nie wspomnę o wadze tego czegoś co waży niespełna 10g a nie 150. Teoretycznie mogę to połączyć i olać, ale wiem że za kilka ( kilkanaście ) godzin zostanie to odłączone od produktu ( boty nie mają litości ) i aukcja zostanie zakończona. Więc po co sobie robić dodatkową robotę?