anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zajmie się w końcu ktoś tym co na wyrost szumnie nazwane zostało katalogiem?

cztery_bez_atu
#15 Entuzjasta

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Wystawiam taką " **piiip**ołę",  pokrętło do potencjometru czasem nazywane gałką. Rzetelnie przeklepałam z dokumentu zakupu do odpowiednich kratek wszystko co przeklepać należało, klikam zatwierdź i ........ jestem w miejscu w którym plecy tracą swoją szlachetną nazwę. Chciałam wystawić coś takiego:

PRCH-BLA-WHT-N-1-W-6.jpg

Ale " katalog " uszczęśliwia mnie ( pomimo że jak napisałam wyżej przeklepałam wszystko co należało ) czymś takim stwierdzając że tylko to i nic innego. No i co jeżeli kupujący zażyczy sobie akurat niebieskiego którego nie mam w tym wykonaniu? Kto wtedy będzie trzeszczał? Pytanie retoryczne. Przecież to sprzedawca odpowiada za treść oferty.

Zrzuty 2025-07-15-21-12.jpg

zamiast utworzyć nowy produkt. Inny EAN, inny kod producenta, inny symbol, inny kolor że nie wspomnę o wadze tego czegoś co waży niespełna 10g a nie 150. Teoretycznie mogę to połączyć i olać, ale  wiem że za kilka ( kilkanaście ) godzin zostanie to odłączone od produktu ( boty nie mają litości ) i aukcja zostanie zakończona. Więc po co sobie robić dodatkową robotę?

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0