Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@electro-outlet57 widzę, że napisałeś już do nas w tej sprawie, więc poczekaj proszę na odpowiedź w sprawie nr 29796766 🙂
Tutaj zadaję pytanie społeczności a nie bezpośrednio do allegro 🙂 pozdrawiam
@la_nika wiesz że wpływ negatywów na sprzedaż, pozycję czy smarta jest nie sprawiedliwy i nie do zweryfikowania, sprzedawcy są karani za słoną zupę, żona nie dała czy konkurencja się uwzięła 😞 nie mamy żadnych narzędzi do weryfikowani ani żadnej obrony, chyba że sprawy w sądzie !!!
Znając Wasz system itp. jestem w stanie w ciągu pół roku wykończyć konkurencję i mnie nie namierzycie !!!
Czasem ten negatyw się po prostu należy ale skoro WSZYSTKIE komentarze są wystawianie wg identycznego wzoru, schematu, zamówienia są robione wg identycznych schematów to oznacza, że prawdopodobnie gdzieś są podmioty które świadczą usługi usuwania konkurencji z Allegro. To zorganizowana akcja która wykorzystuje bierność Allegro w sprawie komentarzy.
@kostas11 no , siedzimy na odbezpieczonym pocisku armatnim , a działonowy mówi ,że to nic wielkiego . Zerknąłem na oceny autora wątku i stwierdzam jednoznacznie ,że ktoś mu kopie dołki , konkurencja czy odwet ... nie wiem , ale może @electro-outlet57 się domyśla ,o ceny raczej nie idzie bo nie gniecie , ale sprzedaż ma owszem niczego ... sobie .
Idzie o ceny. Po prostu zostały mi dwuletnie leżaki magazynowe które kupiłem w cenach przedwojennych, wycofałem się z handlu w 2021 z powodów rodzinnych a teraz wróciłem i chciałem się tego pozbyć. Zrobiłem cenę o 2-3 zł niższą niż inni i się zaczęło.
niech allegro sprawdzi, czy zakupy były z tego samego konta bankowego
zorganizuj oświadczenia twojego dystrybutora o legalnym pochodzeniu produktu
i idź na policję z zawiadomieniem, że niszczy cię zorganizowana grupa przestępcza
lub zgłoś od uokik te firmy z podejrzeniem zmowy cenowej
https://konkurencja.uokik.gov.pl/
allegro też dopisz jeżeli sprzedaje te produkty, a nie usunie Ci komentarzy
Allegro już stwierdziło, że konta kupujących naruszają regulamin i zostały zablokowane. Szkoda tylko, że oceny na chwilę obecną zostały. Niemniej jednak poproszę Allegro o ich usunięcie i jeśli Allegro przychyli się do tej prośby to jest światełko w tunelu na powstrzymanie takich działań. Być może nie będę musiał chodzić po prokuraturach 🙂