Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiony podjazd po paczki a kuriera brak? Co dalej z tym fantem? Kurier Inpost.
Co dalej ? ... a dostaniesz po jakości i pewnie od klientów czekających na paczki . Możesz złożyć reklamację do Inpost ,ale wiele Ci to nie pomoże .
Czekam, aż łaskawie ktoś z allegro mi ładnie odpisze. Problem się powtarza a nikt nie bierze za to odpowiedzialności.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ poprosimy moderatorów , na wszelki wypadek podaj numer zlecenia odbioru .
Nr. zlecenia - 1008262777
@taakarybaa poprosiłam o wypowiedź InPost, ponieważ ten problem, szczególnie jeśli się powtarza, powinnaś zgłosić przewoźnikowi. Proszę poczekaj na ich odpowiedź w tym wątku.
W celu dokładniej weryfikacji opisanej sytuacji prosimy o bezpośredni kontakt na adres: pomoc@inpost.pl
Prosimy wówczas o podanie numerów przesyłek, których sprawa dotyczy. Jeśli do przesyłek została wybrana forma nadania: odbiór przez kuriera od Nadawcy, prosimy dodatkowo o podanie numeru utworzonego zlecenia oraz adresu do odbioru paczek.
Nic to nie zmieni, kurier nie podjechał, paczki nie wyjechały i na 100% problem się powtórzy. poprzednim razem zapewniano mnie, że taka sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca.
Kontakt bezpośredni to był wczoraj. Nic z tego nie wyszło.
@taakarybaa czekałaś na łaskawą odpowiedź i masz od Inpost ,, kopiuj - wklej ,,
Jakim cudem ktoś anulował wczorajszy podjazd? Niby jak mam teraz nadać te paczki?
składaj reklamacje do inpostu na działanie kuriera
jeżeli wysyłasz przez allegro składaj reklamacje do allegro domagając się usunięcia negatywnych skutków działania kuriera