Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. W piątek kurier UPS nie przyjechał po przesyłki mimo zlecenia. Aby nie robić opóźnień, zawiozłem przesyłki samodzielnie do automatu paczkowego (i to był błąd - ale o tym poniżej)
Zgłosiłem sprawę do Allegro w piątek i dziś po upomnieniu o odpowiedź w powyższej sprawie do Allegro otrzymałem taką odpowiedź
"Dostałem informacje, że kurier próbował dziś rano odebrać paczki.
Nie mógł ich wyciągnąć automatu paczkowego ponieważ był zamarznięty."
Po pierwsze odpowiedź nie w temacie, (pytałem jak mogą pomóc w odbiorze w terminie przesyłek) a po drugie co gorsza przesyłki nie zostały odebrane wcale z automatu (nie było kolejnej próby podjazdy - nic, zero, totalna zlewka) Kto wie czy nie zostaną tam do wiosny.
Więc obecnie - kurier UPS robi sobie samowolkę i dziś także nie przyjechał po przesyłkę.
Listy z piątku
nr zlecenia podjazdu 2023-11-24 10:50 14:00 Numer zlecenia podjazdu 7224490
List z poniedziałku
A00081DZZ3
Numer zlecenia podjazdu 7252143
Wymagacie Państwo aby przesyłki Allegro ONE były w cennikach dostaw, a nie egzekwujecie od przewoźników aby odbierali przesyłki.
Proszę o weryfikację oraz uwzględnienie mojej sprawy w statystykach przesyłek. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@wdowki czy możesz podać numer sprawy, w której zgłosiłeś tę reklamację?
Proszę oto nr zgłoszenia
zgłoszenie nr "37207164"
@wdowki przepraszamy za tę sytuację! Wyjaśniamy to, otrzymasz odpowiedź w wiadomości e-mail w prowadzonej korespondencji.
Przy 0 zamarza a co dalej????
Dalej zamarzają przy niższych temperaturach ;). Woda z daszku leje się po elewacji i skutecznie wyłącza część urządzenia z użytku.
@Allegro_One A czy nie możecie przy tych skrzynkach jakichś ognisk rozpalić ? Kiedyś to takie koksowniki były modne, pamiętam... ♨️
@drekenzes jak to co?! KABOOM!
Współczuje ale i tak śmiechu powstrzymać nie mogę. Allegro boxy działają na energię słoneczną, paczki dotrą na wiosnę xD. Brakuje tylko odpowiednich komunikatów w aukcjach: " z powodu braku słoneczka termin dostawy wydłużamy do czasu przebudzenia się świstaka"...