Zawieszone konto Allegro

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Nie miałem dodanej przesłki allegro , dostałęm od potencjalnego klienta taką wiadomość,zgłosiłem to do Allegro i to moje konto zostało zawieszone,wszystkie ogloszenia ściągnięte ,gośc nie ma żadnych konsekwenscji z tego tytułu,to jakiś żart ?konto prowadzę od 21 lat ,zero naruszeń czy ,ktoś miał podobnie ? "zawiesiliśmy Twoje konto na podstawie art. 10.1 Regulaminu Allegro"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Musisz odpowiedzieć na maila, tu nie pomoże Ci nikt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ten punkt to jest taka kobyła, że oznacza wszytsko i nic a twojego obrazka nie widiMy
Nie wiemy co tam nasmarowaliście ale konsekwencje szybciej się wyciąga wobec sprzedawcy niż wobec kupującego chociaż parę tu wątków o karaniu kupujących już było

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
treść wiaodmosci od kupującego :
zCek ogarnij się i dodaj przesyłkę normalną z ochroną a nie próbujesz tutaj ludzi wykręcić na hajs. idź do roboty mordo bądź facetem a nie fajfusem.”
tą wiadomośc zgłosiłem .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nieładnie napisał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mi się wydaje że ktoś pomylił okienka
może chcial zablokować tamtego
tak czy siak próbuj się odwoływać

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
O 16:37 dostałem wiadomość :
sprawdziliśmy Twoje zgłoszenie z 17.02.2025, w którym wskazano powód: Wiadomość jest obraźliwa.
Potwierdziliśmy, że zgłoszona treść narusza nasze zasady. Podjęliśmy już odpowiednie kroki wobec jej autora. Dziękujemy za pomoc!
a dwie godziny pozniej że moje konto zostąło zawieszone .Przy sprawdzaniu konta tego jegomościa nie ma załozonych restrykcji ,widnieje jako normalne .
dziwi mnie koncówy teskt w odpowiedzi na moje zgłoszenie :
Jeśli nie zgadzasz się z naszą decyzją – sprawdź, jak możesz się od niej odwołać.
od czego mam się odwołać ,że zglosiłem treśc obrazliwą?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak musisz się odwołać bo nie ma wskazanego powodu zawieszenia twojego konta po otrzymaniu podziękowań za zgłoszenie jegomościa