Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie mają być umieszczone zdjęcia oznaczeń nt. bezpieczeństwa produktów ? Czy zdjęcia mają być załączane do galerii produktu? Czy zdjęcia mają być częścią instrukcji obsługi lub "Instrukcji z informacją o bezpieczeństwie"?
Czy zdjęcia oznaczeń mają być w galerii oraz w w/w instrukcji, czy tylko w jednym z tych miejsc ?
No jako załącznik "Instrukcji z informacją o bezpieczeństwie" i tylko tam.
"Instrukcja z informacją o bezpieczeństwie" - dopuszczalny typ pliku - PDF. Nie ma możliwości załączenia zdjęć w postaci pliku jpg.
No to ogólne pytanie się nasuwa. Czy zdjęcia oznaczeń na opakowaniu mają być częścią oferty czy wystarczy dodatkowy oprócz zwykłej instrukcji obsługi plik PDF, opisujący piktogramy znajdujące się na opakowaniu?
Chyba za bardzo patrzysz na samo Allegro. To na Tobie leży obowiązek. Dodajesz tyle i to co uważasz za słuszne. Ja, nawet nie wiem czy te załączniki będą obowiązkowe. Jakbym miał strzelać na dziś, to raczej nie. Możesz wstawić instrukcje obsługi jako Instrukcja z informacją o bezpieczeństwie, możesz wstawić jpg, przykładowo do Worda i zapisać jako PDF.
@www_vidiline_pl najlepiej jakby te zdjęcia były dodane w formie załącznika "instrukcja z informacją o bezpieczeństwie", ponieważ wówczas będziemy mogli to wyświetlić w dedykowanym miejscu.
Żeby ułatwić i przyspieszyć ten proces nie możecie umożliwić uploadu zdjęć w formacie jpg zamiast tylko w PDF ?
@www_vidiline_pl przykro mi, ale nie mam takich informacji. Na ten moment nie jest to możliwe.