anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdublowane oferty na "zwykłym" Allegro i Allegro Lokalnie

MAMY ROZWIĄZANIE!
PaniBeata
#10 Popularyzator#

Dostałam powiadomienie z Allegro że od 1 kwietnia oferty niektórych użytkowników mających konta prywatne, wystawione na "zwykłym" Allegro będą pojawiać się również na Allegro Lokalnie. Mogę to potwierdzić bo oferty które od wczoraj wystawiam na "zwykłym" Allegro faktycznie pojawiają się u mnie na Lokalnym. Pierwsza sprawa że nie jestem wcale zadowolona z uszczęśliwiania mnie na siłę takim rozwiązaniem ale to już pal licho ale po drugie, właśnie zauważyłam że sprzedałam przedmiot wystawiony na "zwykłym" Allegro a jego oferta na Allegro Lokalnie pozostała nienaruszona. Chyba każdy sobie wyobraża jakie to niesie komplikacje.  Gdy cos sprzedam na "zwykłym" to muszę od razu sprawdzać na Lokalnie i zakańczać ofertę która jest na nim zdublowana a jeśli zapomnę to za chwilę ktoś kupi ów przedmiot na Lokalnie a ja już go nie mam bo przecież miałam tylko 1 egzemplarz ten sprzedany na "zwykłym" więc zaczną się zwroty, upomnienia, niepotrzeba strata czasu. Jeśli Allegro juz coś takiego wprowadza to dobrze by było aby też nad tym czuwało i w momencie sprzedaży na którymkolwiek Allegro w tym samym momencie zamykało ofertę na drugim z nich.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
julienail
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@PaniBeata, dziękuję za zgłoszenie takiego problemu. Czy możesz podać mi numer przykładowej oferty, która nie zniknęła z Allegro Lokalnie po sprzedaży na zwykłym Allegro? Czy taka sytuacja miała miejsce kilkukrotnie? 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
PaniBeata
#10 Popularyzator#

Tylko raz ale teraz sie dokladniej przyjrzalam i chyba jednak te oferty nie sa automatycznie wystawiane z mojego konta Allegro Lokalnie a jedynie widoczne na Allegro Lokalnie te które wystawiam na "zwykłym" Allegro. Ofertę miałam wystawioną i tu i tu tylko sobie jej nie zaznaczyłam i dlatego miałam wrażenie że to Allegro mi ją wystawiło na Lokalnie. Dziękuję za odpowiedź. 

oznacz moderatorów