Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Mam pytanie : Czy są jakieś nagrody, bonusy, ew odznaki za ilość zgłaszanych pomysłów ?
im więcej głupich pomysłów, tym większa radość czytających. Rozbawić nawet kilka osób, to najlepsza nagroda 😂
Ach chyba rozumiem skąd pytanie xD Miała kobieta wenę i czas dzisiaj.
Patrząc na inne konta zgłaszające pomysły z nickiem kończącym się na "_alle", mam dziwne przeświadczenie, że mamy tu multipomysłodawcę. 😁
Te pomysły z nickiem_alle to chyba są zgłoszenia na email spolecznosc@allegro.pl i to allegro je tutaj wstawia dlatego to tak dziwnie wygląda.
@Ziolko39 Nie, nie ma dodatkowych benefitów jeśli chodzi o liczbę dodanych pomysłów, ale tak jak wcześniej wyjaśniałam na AG, pomysły i sugestie dodawane przez użytkowników z końcówką "alle" to propozycje od użytkowników, które dociarają do nas przez inne formy kontaktu np. czat, czy wiadomości mailowe. Zbieramy je tutaj, a dokładnie w sekcji Zgłoś swój pomysł, aby wszystkie były w jednym miejscu i abyśmy nie powielali tych samych propozycji podczas weryfikacji oraz konsultacji.
@_HolaOla_ Dziękuję.😘