Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zgłoszenie w poniższej sprawie:
Opłata za zlecenie odbioru paczek DPD
za listopad i grudzień mam doliczonych 20 takich opłat, a nie zlecam żadnych podjazdów tylko zanoszę paczki na epakę - czy to jest wtedy też zasadne naliczenie?
pisałem w temacie https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/op%C5%82ata-za-zlecenie-odbioru-... olewka
wysłałem formularz, olewka
po cichaczu sobie coś doliczacie, a potem nabieracie wody w usta...
Wpisów na temat niesłusznych doliczeń przez dostawców allegro jest tu na forum co niemiara . Jak widzisz reklamacja też nie rozwiązuje problemu . Chyba najlepszym sposobem będzie zaprzestanie wysyłek taką formą a korzystanie z innych bardziej sprawdzonych i niezawodnych . Na pewno będzie się to wiązać z rezygnacją ze smarta ale czy on jest potrzebny trzeba samemu się nad tym zastanowić.
wywaliłem DPD z kurierów, ale oczekuję zwrotu za te pobrania lub wskazania konkretnego punktu w regulaminie, który to reguluje
@lewgorzkowski epaka nie ma statusu pickup kurier podjeżdża i skanuje paczki czyli tak jakby bezpośrednio podjeżdżał po paczki do nadawcy . Dlatego opłaty będą naliczane.
"epaka nie ma statusu pickup kurier podjeżdża i skanuje paczki czyli tak jakby bezpośrednio podjeżdżał po paczki do nadawcy . Dlatego opłaty będą naliczane."
Jeżeli jest tak jak mówisz to coś tu fundamentalnie nie jest ok, powiedzmy, że do punktu EPAKA 20 różnych klientów przyniesie po 1 paczce, podjeżdza kurier i DPD kasuje x20 za podjazd? WTF?
@lewgorzkowski jeżeli są to paczki allegro to tak jest.
@lewgorzkowski Najmocniej Cię przepraszam za tę sytuację w imieniu zespołu Allegro. Już przesłałam prośbę o pilne zajęcie się Twoją sprawą.