Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Żadne dane nie były zmieniane. Do tej pory przelewy dochodziły.
Bank twierdzi, że żadnego przelewu nie odesłał.
Co się dzieje ?
@Mac20ek00 coś się nie zgadzało kasa wróciła na https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/
No właśnie. Wróciła, a nie powinna.
Mac20ek00 wróciła to dobrze , mogły środki nie dotrzeć do Twojego banku i stąd brak informacji .
Mac20ek00 jeśli kasa wróciła to spoko . Pewnie coś nie zadzialało jak należy . Spróbuj ponownie i jeśli wtedy wrócą trzeba będzie głębiej się przyjrzeć .
"
Aby się zweryfikować, musisz wykonać przelew i uzupełnić swoje dane osobowe."
"Czasowo zablokowaliśmy możliwość wypłaty środków. Nie udało się wypłacić środków na podane dane do wypłat"
Mam Payu, żadnego przelewy 24 nie chcę.
Nie mam możliwości spróbować ponownie, bo wypłaty są zablokowane.
@Mac20ek00 Jeśli nie masz środków w Przelewy 24 tylko w PayU, to Przelewów 24 weryfikować nie musisz. Wypłaty masz zablokowane, ponieważ bank zwrócił pieniądze, tak dzieje się zawsze po nieudanej wypłacie. Skontaktuj się z bankiem i wyjaśnij to, jeśli numer konta jest poprawny i konto nie jest zamknięte, poproś Allegro przez formularz o odblokowanie wypłat; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Dzięki.
Napisałem do Allegro, zobaczymy co z tym zrobią.
Może łaskawie ktoś z Allegro wytłumaczy co się dzieje ?
Do tej pory nie mam, żadnej z tych dwóch kwot na swoim koncie w banku, na koncie Payu w Allegro też jest 0zł.
@Mac20ek00 Widzę tutaj w sumie trzy wypłaty, więc o które dokładnie chodzi?
Jedna z nich wróciła na konto Pauy i zlecona została ponownie, więc są to w zasadzie dwie wpłaty od kupujących, których do tej pory nie mam w banku.
@_HolaOla_ Tam 28.07.2020, 10:03 masz anulowaną tę pierwszą.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Kuuur...a ALLEGRO co wy odpieprzacie ? Znowu przelew wrócił na wasze konto Payu ?
Gdzie wy wysyłacie te pieniądze ? Do tej pory wszystko było oki, teraz nagle dane nie pasują ???
@Mac20ek00 Przede wszystkim proszę, żebyś skontaktował się ze swoim bankiem w tej sprawie, ponieważ - zgodnie z informacją mailową, którą od nas otrzymałeś - to Twój bank zwrócił do nas przelew.
Czy Twoje konto bankowe nie zostało zamknięte?
Odpowiedź z banku jest jedna:
"Nie było żadnej próby w ostatnim tygodniu przelewu z Allegro na Pańskie konto, nie zwróciliśmy też żadnej wpłaty. Nie ma Pan również żadnych blokad na koncie".
@Mac20ek00 Dzisiaj otrzymałeś już od nas wiadomość mailową w sprawie wypłat. Zgodnie z informacjami z tego artykułu, w niektórych przypadkach do umożliwienia wypłaty środków potrzebna jest dodatkowa weryfikacja w PayU. W związku z tym operator płatności poprosił Cię o przesłanie dodatkowych informacji. Wszystkie informacje znajdziesz w mailu, który od nas otrzymałeś.
@_HolaOla_ Ten artykuł to nie regulamin i użytkownik nie akceptuje jego treści korzystając z Allegro. Akceptuje jedynie postanowienia regulaminu. Posługiwanie się w tym przypadku artykułem Pomocy jest nadużyciem ze strony Allegro.
@xyz96 Jako prawdziwy ekspert w dziedzinie regulaminów i przepisów, doskonale wiesz, że w regulaminie Allegro znajdują się stosowne zapisy. W swojej poprzedniej wypowiedzi wskazałam jedynie miejsce, gdzie autor tego wątku może znaleźć właściwą informację w tej sprawie.