Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od 1,5 roku jestem zarządcą sukcesyjnym i chcę zmienic dane firmowe na nową firmę (moją), obecny właściciel konta zmarł i w akcie dziedziczenia jesteśmy we 3 osoby, natomiast moja osoba została powołana na zarząd sukcesyjny, dokumenty o akcie dziedziczenia dostarczyłam oraz powołania zarządcy. konto do wypłat z nowym nipem allegro zweryfikowało natomiast danych do fakturowania nie zweryfikowało. co w takiej sytuacji? wpływy mam na nowe konto a allegro danych firmowych nie chce zmienic. działu spadku nie mogę zrobić ponieważ mam przyznaną zapomogę od Państwa i czekam na jej rozliczenie co może potrwać. Nietsety ale dział spadku będzie wiązac się ze zwrotem całości subwencji dlatego aktualnie tego nie robimy. Oczywiście notarialnie jestem sporządzona jako zarządca sukcesyjny
@strefalakiernika Cześć. W tym artykule znajdziesz wszystkie niezbędne informacje dotyczące zbycia firmy (na tej podstawie możemy zmienić dane na koncie).
Napisz do nas w tej sprawie przez formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6a7ab6d0-2364-4a46-86ff-3aafcca487ab&subjectId=2aad59dd-2..., pomożemy Ci 🙂
czytałam ten artykuł i jest tam podpunkt ,,Przedsiębiorstwo zostało nabyte w ramach spadku lub ustanowiony został zarządca sukcesyjny'', wysłałam oba dokumenty akt poswiadczenia dziedziczenia tylko że jesteśmy tam we 3 osoby oraz akt powołania zarządu. w podpunkcie jest zawarte ,,lub'' więc albo to albo to, ale niestety nie podziałało
@strefalakiernika Musisz to wyjaśnić mejlowo, najlepiej w prowadzonej już korespondencji. Otrzymasz odpowiedź w sprawie 26960450.
Czyli na jakiego maila sie kontaktować?
@strefalakiernika Kontaktowałaś się z nami przez formularz i każdorazowo na takie zgłoszenie otrzymujesz odpowiedź na mejla. Jeśli chcesz coś dodać w sprawie, to odszukaj korespondencję na swojej skrzynce mejlowej (jej numer to 26960450) i kliknij "Odpisz" lub "Odpowiedz".