anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana przewidywanego terminu dostawy In-post

TrendyNails
#7 Wielbiciel

W planowanym czasie dostawy ustawiliście mi In-Post kurier na czwartek mimo że nic nie zmieniałam, w poniedziałek pracuję normalnie. Przewoźnicy również In-Post pracują w poniedziałek normalnie. Żądam normalnego czasu dostawy In-Postem. To jest jawna dyskryminacja tej formy dostawy. większość moich klientek wybiera In-Post!!! Przez tą zmianę przez kilka dni nikt u mnie nic nie kupi !!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TrendyNails a zgodnie z mailem ustawiłeś godzinę graniczą ? 

TrendyNails
#7 Wielbiciel

Nie zmieniałam godzin granicznych bo nie ma takiej potrzeby, wszystkie przesyłki będą nadawane zgodnie z deklaracją. In-Post pracuje normalnie dzisiaj i w poniedziałek. Natomiast Allegro One Kurier wyświetla się dostawa w poniedziałek. Sekują nie tylko moją firmę ale również moje klientki a potem płacz, że sprzedawcy przenoszą się na inne Marketplace.... Mało tego In-Post mam wysyłkę do 14:15 jako godzinę graniczną tego samego dnia a allegro one do 14

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@TrendyNails coś musisz mieć popićkane  , u mnie Inpost jest na jutro , a cały badziew  na środę 

oznacz moderatorów

TrendyNails
#7 Wielbiciel

tylko co skoro nic nie zmieniałam? wczoraj było normalnie a dzisiaj zsekowany Kurier In-Post. Paczkomat jest na sb

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11  ja nic nie przestawiałem i mam to samo

KOGIEL_T_0-1762512857294.png

oznacz moderatorów

TrendyNails
#7 Wielbiciel

Normalnie jestem wściekła, miałam dwa telefony od rana czy pracuję normalnie i czy mogą kupić. A co z innymi klientkami które nie zadzwoniły? 

oznacz moderatorów