Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W ostatnim kroku składania reklamacji dostawy AD, otrzymujemy okienko z informacją o przyjęciu reklamacji. Znajduje się tam m. in. zdanie: "Decyzję o wyniku reklamacji otrzymasz w mejlu najpóźniej do xx.xx.xxxx".
Skoro ustalacie jakieś terminy, to dlaczego ich nie przestrzegacie? To już nie pierwszy raz. Tym razem chodzi o przesyłkę: A0033O1QQ9
Dlaczego ta reklamacja ma status "Zamknięta"? Dlaczego wymagacie od innych bezwzględnego przestrzegania narzuconych przez Was terminów, pod rygorem wszelakiego rodzaju blokad i innych sankcji, a wobec siebie macie te terminy głęboko w pupci? Jakie proponujecie nałożyć na siebie sankcje w związku z niewywiązaniem się z terminu?
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TechartGSM Konsultuję tę sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się tutaj ponownie.
@TechartGSM Dostałam potwierdzenie, że informacja o zamknięciu Twojej reklamacji jest wynikiem błędu technicznego. Pracujemy nad jego usunięciem. Przepraszamy za tę nieprawidłowość.
Reklamację zgłosiłeś 18.11.2025. Zgodnie z regulaminem usługi Allegro Delivery mamy 30 dni na rozpatrzenie reklamacji, o czym również zostałeś wcześniej poinformowany, dlatego proszę Cię o cierpliwość. Staramy się dotrzymać terminu 7 dni, ale ten czas może się wydłużyć.
Super!
Wytłumacz mi więc proszę jedną rzecz: co w zdaniu "Decyzję o wyniku reklamacji otrzymasz w mejlu najpóźniej do wtorek, 02 gru 2025, do końca dnia" robi w takim razie słowo "najpóźniej"?
Na pewno uczęszczaliśmy do różnych szkół, aczkolwiek nie wydaje mi się by uczyli nas innych znaczeń tego słowa. Chyba że się mylę?