Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W planowanym czasie dostawy ustawiliście mi In-Post kurier na czwartek mimo że nic nie zmieniałam, w poniedziałek pracuję normalnie. Przewoźnicy również In-Post pracują w poniedziałek normalnie. Żądam normalnego czasu dostawy In-Postem. To jest jawna dyskryminacja tej formy dostawy. większość moich klientek wybiera In-Post!!! Przez tą zmianę przez kilka dni nikt u mnie nic nie kupi !!
@TrendyNails a zgodnie z mailem ustawiłeś godzinę graniczą ?
Nie zmieniałam godzin granicznych bo nie ma takiej potrzeby, wszystkie przesyłki będą nadawane zgodnie z deklaracją. In-Post pracuje normalnie dzisiaj i w poniedziałek. Natomiast Allegro One Kurier wyświetla się dostawa w poniedziałek. Sekują nie tylko moją firmę ale również moje klientki a potem płacz, że sprzedawcy przenoszą się na inne Marketplace.... Mało tego In-Post mam wysyłkę do 14:15 jako godzinę graniczną tego samego dnia a allegro one do 14
@TrendyNails coś musisz mieć popićkane , u mnie Inpost jest na jutro , a cały badziew na środę
tylko co skoro nic nie zmieniałam? wczoraj było normalnie a dzisiaj zsekowany Kurier In-Post. Paczkomat jest na sb
Normalnie jestem wściekła, miałam dwa telefony od rana czy pracuję normalnie i czy mogą kupić. A co z innymi klientkami które nie zadzwoniły?
@kostas11 u nas podobnie - same nieścisłości
allegro twierdziło, że nie wyślemy towaru w piątek i dojdzie w środę
teraz twierdzi, że towar wysłany w poniedziałek dojdzie w czwartek
Przewidywanie czasu dostawy na allegro nie różni się wiele od przewidywania długoterminowego pogody przez speców od meteorologii.
Ej nie obrażaj meteorologów, czasem im sie przecież udaje.... XD
Mamy dokładnie to samo, wszystkie przesyłki Inpostu nadajemy w przeciągu 24h, a wszystko inne w ciągu 48h. Do około 7 listopada system Allegro pokazywał przewidywany czas dostawy w miarę dobrze ale od tamtej pory wszystko się zmieniło. Cały czas wydłuża nam przewidywany czas dostawy dla Inpost, a przyspiesza dla Allegro Delivery (gdzie zawsze tę formę dostawy wysyłamy na drugi dzień roboczy). Jeżeli ustawimy deklarowany czas wysyłki na 2 dni robocze (do tej pory zawsze mieliśmy tak ustawione) to jeżeli zamówienie zostało złożone np w poniedziałek to system pokazuje przewidywany czas dostawy dla Inpost na czwartek i tak samo dla delivery, jeżeli zmienimy deklarowany czas wysyłki na 24h to przewidywany czas dostawy dla inpost i delivery pokazuje na środę mimo, że nigdy nie wysyłamy delivery w ciągu 24h....
Cały czas przewidywany czas dostawy jest wyrównywany do przesyłek delivery.
Zgłoszenie problemu nic nie daje, cały czas ta sama gadka, że system anailzuje i wylicza przewidywany czas dostawy na podstawie zebranych danych....
@AQUA-dream teraz, to oni wyłączyli te algorytmy dla dobra sprzedających😉, więc już nie przewidują czasu dostawy, tylko zawyżają czas dostawy przez @InPost , tłumaczą się tym, że to są dane historyczne, ale nie wiem od jakiego okresu to liczą, bo wygląda to tak jak by liczyli od czasów Mieszka I 😁