Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kiedy: 2 listopada
Sprzedający w tych kategoriach w ramach jednej oferty będą mogli wystawiać przedmioty różniące się jedynie wzorem graficznym - a nie, jak dotychczas, także kolorem. Dzięki wielowariantowości kupujący dużo łatwiej znajdą przedmiot w odpowiednim kolorze.
Czyli jak mam 4 kolory czapek tego samego modelu nie będę już mogła zamieścić takiej oferty jako wielowariantowej? czyli co teraz będzie można wystawiać różne modele byle w tym samym kolorze jako ofertę wielowariantową?
@-orbitkownia- Każdy kolor czapki wystawiasz w osobnej ofercie i możesz je połączyć przez wielowariantowość.
@nat_not czyli tak jak do tej pory , więc czego dotyczy zmiana bo chyba nie za bardzo rozumiem
Dzień dobry
@nat_notmam pytanie odnośnie wielowariantowości - czy różne modele buta ( nie tylko różniące się kolorem czy grafiką ale różne fasony np. klapek - przyjmijmy że jeden model z jednym paskiem na płaskim i drugi model z dwoma paskami na koturnie - żeby łatwiej zobrazować sytuację ) mogę połączyć w ramach wielowariantowości ?? - producent będzie ten sam , marka ta sama, kategoria itp parametry takie same ?
@mbutpl Masz wystawione oferty z tymi produktami? Jeśli tak, prześlij mi ich numery. Ułatwi mi to odpowiedź na Twoje pytanie.
@nat_notW tym momencie nie mam ich wystawionych, ale mogę wskazać np analogiczny przykład
czy mogę połączyć w ramach wielowariantowości te dwa modele chodaka ( są to zupełnie inne fasony - jeden pełny bez dziur a drugi z dziurami jeden nazywa się Hero a drugi Lemigoosee, z wyglądu też się różnią )
oraz drugi
Pozdrawiam
@mbutpl Skonsultowałam tę sprawę i dostałam odpowiedź, że możesz łączyć jedynie te same modele obuwia. Wielowariantowość działa wtedy po miniaturce lub rozmiarze.