Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Oferty z godziną wysyłki tego samego dnia czemu jest limit 10 paczek, jak na złość w wakacje wszyscy zamawiają po godzinie 14 czy wieczorami i mam brak paczek a co za tym idzie mam - 40 punktów za coś na co nie mam wpływu, przecież nie będę kazał klientom kupować z rana !!!!
Poprawcie system liczenia i komentarzy oraz wpływający na jakość sprzedaży na którą nie mamy żadnego wpływu, o której zamawiają, kiedy przewoźnik doręczy Procent zamówień z szybką dostawą, jestem karany za brak dyskusji Utworzone Dyskusje 5/50 😞
Nie wiem kto to wymyśla ale pewnie ktoś bez doświadczenia w sprzedaży 😞
Jak ustawiliście sobie avatar papugę ? Albo kostas motor ? Ja jak klikam na zmianę to mam tylko jakieś twarze.
@-PRORIDE- to nie awatar to zdjęcie
@kostas11 Każdy zamawia zwykle jak ma już trochę wolnego czasu a jest to zwykle wieczór . U mnie to z racji że wszystkie aukcje kończą się wieczorem to nawet nie próbuję stosować tej formy bo legnoł bym jak kaczka na polowaniu.
@kolekcjoner608 zawsze miałem bum na paczki z rana i po obiedzie a teraz głównie zamawiają od 14 jak już nie pracujemy 😞
@kostas11 jaki znowu limit 10 paczek? nie jestem chyba w temacie
@AR_Auto_Czesci system pokaże zamów do 12 wysyłka dziś jak będziesz nadawał w ciągu 30 dni minimum 10 paczek zamówionych od północy do godziny granicznej, tylko jak za złość przestali zamawiać w tych godzinach i zamawiają po godzinie 14 do północy a te się nie liczą 😞 tyle lat miałem to oznaczenie i nagle mi znikło za co zostałem ukarany ujemnymi punktami 😞