Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Fajna zmiana moim zdaniem, ale jest problem z urlopem. Sprzedane przedmioty podczas urlopu siłą rzeczy nie zostały wysłane w terminie, a wliczają się do statystyk co jest raczej nieporozumieniem.
Taa.. rok temu dostałam podpowiedź z pomocy Allegro - jeśli wyjeżdżasz na 2 tygodnie - zwiększ czas wysyłki w tym okresie o 2 tygodnie 🙂
Jakby nie patrzeć problem rozwiązuje, ale metoda przy obecnym zaawansowaniu systemu allegro - śmiech na sali
I Tak jest dobrze, po pół roku gapnęli się że to nie było zbyt logiczne może i z urlopem się ogarnął w końcu.
A może kiedyś czasy nie będą się liczyć nawet jak kupujący nie uzupełni danych.
to jest strategia allegro robia bubel ludzi testują a oni potem naprawiaja oszczędzają na testach .
Nieopłacone zamówienia też obniżają jakość, bo nie wprowadziłeś nr paczki !!!
@cloudcloud @_HolaOla_ czy nie można tego dopieścić 😉
kostas11 TU SIĘ CHYBA MYLISZ . JAK KAŻDY MAM W TYM MIESIĄCY SPORO NIEOPŁACONYCH TRANSAKCJI , A NR PRZESYŁEK W TERMINIE 99,84% WYDAJE MI SIĘ ,ŻE ODBIÓR OSOBISTY ZANIŻA TĄ STATYSTYKĘ . MIAŁEM MIESIĄC BEZ O.OS. I BYŁO 100%
@kostas11 Do 1 września w zakładce Jakość mojej sprzedaży nie wyświetlamy danych z zakładki Skuteczność wysyłki. W tej zakładce wyświetlamy dane według nowego sposobu liczenia, który będzie obowiązywał sprzedających w jakości od 1 września.
od 1 września urlop nie będzie się wliczał https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/skutecznosc-wysylki-sprawdz-ile-paczek-nadajesz-w-terminie-Oq2M...