Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
3 lipca 2023 r. przestaniemy pobierać opłatę za utrzymanie oferty.
Opłata utrzymaniowa dotyczy ofert starszych niż rok, w których przez ostatnie 365 dni nie doszło do zakupu. Opłata jest naliczana co 10 dni, do momentu, w którym w ofercie dojdzie do zakupu lub zostanie ona zakończona przez sprzedającego.
też tak uważam. usłyszałam o tym tworze jakieś dwa miesiące temu zglądnęłam i nie widać nic co mogło by mnie skłonić do założenia tam konta. Poza tym nie wierzę że to ruszy na 100% w czerwcu. Oni są jeszcze w powijakach. Zachęcają do kontaktów i sugestii a formularz kontaktowy nie działa. A jeżeli na chamca odpalą w czerwcu to jeszcze szybciej zamkną. Mogę się mylić, ale słuchając wywiadu z właścicielem doszłam do wniosku że nie bardzo ma pojęcie w co się pakuje. Ale to jego sprawa.Nie mój cyrk, nie moje małpy. Allegro póki co może " spać " spokojnie.
"słuchając wywiadu z właścicielem" - Akurat słuchania wywiadów z tym Panem należy stanowczo unikać 😉 pdk
@cztery_bez_atu to już działa i można kupować ale dostęp mają pracownicy oraz sprzedawcy 🙂
A czy nie bardzo ma pięcie w co się pakuje, jest to spółka informatyczna która zatrudniała wg stanu na koniec 2019 ponad 6500 osób, w 90 biurach w 34 krajach 🙂
Ja już zeszłam z 11000 ofert ( handluję drobnicą nawet po 1 zł płacąc średnio pomiędzy 1000 -1500 zł ) do niespełna 3000. Przeszłam na własny sklep. Na razie szału nie ma, ale powolutku zaczyna się coś dziać. A od czasu darmowego rozreklamowania sklepu na zachodzie przez zaprzyjaźnionego krótkofalowca robi się coraz ciekawiej. Docelowo całkowita rezygnacja z Allegro, ale to jeszcze trochę potrwa.. Myślę że po 15 latach z końcem roku będę mogła zakończyć ten rozdział w życiu. A pamiętam czasy kiedy tu naprawdę było zajefajnie.
A ja się cieszę, że nie mam smartów, monet, i takich różnych co tylko kasę wyciągaja od sprzedawców. Wiekszość i tak wędruje do e-sklepu bezpośrednio.
szkoda mi ciebie @ko_alka @la_nika że akurat tobie kazali wkleic te nowe pogorszenia dla nas, myślę ze powinniscie te zmiany udostępnić kupującym i napisać tak:Kupujący wprowadzilismy zmiany dla ciebie , w tej chwili poprzez to że nasz zarząd wymusza na nas większe obroty a jest inflacja a firma nie jest Polska a euro jest drogie ,będziesz płacił drożeej za zakupy bo musilismy obciązyć sprzedawców dodatkowymi opłłatami.Nasz zarząd nie jest zadowolony za PIERWSZY KWARTAL2023(Polsce 708 mln zł (wzrost o 41,2 proc. r/r).i na drugi kwartał wymusiła na nas wzrost na poziomie 60%-Przepraszamy cie za nieudogodnienia -ale wiekrzość podwyżek poniesie sprzedający a że to jest Polska i jestesmy lobbystom;)) na Polskim rynku jest całkiem mozliwe że sprzedający nie zmieni ceny bojąc sie spadku zamówień-Pozdrawiamy Allegro-My zawszwe wspieramy kupujących:)
to jakiś plus, chociaż od kiedy ją wprowadzono skutecznie jej unikałem, więc wiele nie zaoszczędzę.
Rozumiem, że w aktualnie trwających ofertach ta opłata przestanie się naliczać po tym terminie? A jak jest ze zmienioną prowizją od sprzedaży po 3.07.23? Czy w aukcjach wystawionych przed 3 lipca, w których dojdzie do sprzedaży będzie prowizja naliczona według nowego czy starego cennika?
@martinezowiec Będzie liczona według nowego cennika.