Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
od kiedy w ofercie wielowariantowej jeden przedmiot w rożnych rozmiarach nie ma zliczonej ilości sprzedanych sztuk i wg pracownika allegro to normalny stan rzeczy?
Mam przedmiot, w roznych rozmiarach, pokazuje tylko ilosc sprzedana w jednym rozmiarze , nie sumuje ich razem,
Widze ze jest to przypadek wybiorczy, na pojedynczej aukcji a wg pracownika allegro to normalne
@fashionavenue-pl Czy możesz wskazać mi przykłady?
tak jak najbardziej mam kurtke jeden model w roznych rozmiarach a podaje ilosc sprzedanych sztuk tylko z jednej oferty
@fashionavenue-pl w dużym skrócie ma to związek ze zmianą wariantów ofertowych w produktowe i liczba zakupionych sztuk ze wszyskich rozmiarów znajduje się na górze, pod tytułem produktu:
czyli co jest nie tak? jeden model kurtki jedna kurtka rozne rozmiary i nie mozna polaczyc , ale wszystkie inne aukcje w ofertach nie tylko w tym dziale maja polaczone i wyswietla sie wspolnie wiec jak jedni moga drudzy nie ??
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ no wiec jaka roznica przykladowo miedzy kazda inna aukcja w tej kategorii gdzie sie sumuje a u nas nie ?
@_HolaOla_ no wlasnie sie nie sumuje, dlatego pyta, dlaczego tylko na tej aukcji nie jest to zsumowane?