Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Po upływie 14 dni, klient zadzwonił i poprosił czy może dokonać częsciowego zwrotu towaru. Przyznał się, ze przysnął i czas poleciał.
Czy w przypadku takiego zwrotu, na który się zgodziłem, mogę złożyć wniosek do allegro o zwrot prowizji i go uznają , czy taką kwotę mam potrącić od kosztów towaru, robiąc zwrot klientowi??
Oficjalnie klient nie zrobił zwrotu,( bo nie miał takiej mozliwości, więc allegro nie będzie miało podstaw ku wypłaceniu prowizji..
Jak to wygląda ?
Z góry dziękuję za wsparcie. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nawet nie mam jak edytować kwoty zwrotu w formularzu, by pomniejszyć o koszty prowizji.
@kontaktD można edytować kwotę zwrotu, klient i tak musi Ci wypisać odstąpienie, oddaj kasę, wystąp o zwrot prowizji, jak odrzucą podeślij im odstąpienie 😄
@kontaktD pozytywnej decyzji dot. zwrotu prowizji obiecać Ci nie mogę, ale złożyć wniosek przez formularz możesz zawsze.
Proszę mi podpowiedzieć, gdzie klient znajdzie w zakładce moje zakupy, do pobrania oświadczenie o odstąpieniu od umowy zawartej na odległość ?
Nie pobiera, pisze to w wiadomości albo klika w zwrot- podaje przyczynę i to jest traktowane jako odstąpienie od umowy zakupu.