Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ten client oraz allegro zdają sobie sprawę ,że my wycinamy lasy , czy zdają sobie sprawę z tego jaki po swoich decyzjach pozostawiają ślad węglowy ...... dramat !!!
Wątek kierowany wyłącznie do sprzedawców zaawansowanych , osoby postronne proszone są o powstrzymanie się od wypowiedzi , jeśli takie wystąpią zostaną zignorowane .
oni odpowiedzą, że mógł źle w ręce leżeć, być za szorstki, za lekki.
Zobaczysz czy nie wróci mokry z kawałkami spalonego ryżu.
A może dobrane było do czegoś innego za 43 zł?
@Monika__L Monisiu ,, tu nie chodzi o stan w jakim wróci produkt to jest tylko 2,50 ,to musi przywieść kurier , obsługa zwrotu to 4 kartki papieru , księgowa też się musi nad tym pochylić
Napisałby wielebny ,że mu nie leży w ręce , bez pardony oddałbym 2,50 dla świętego spokoju .
no tak jak to wiem. Ale co zrobisz jak nic nie zrobisz?
pieniądz się liczy tu i teraz.
zawsze mozesz napisać, że dziękujesz, ale ma nie odsyłać
@Monika__L myślisz ,że przeczyta wiadomość ? .....zobaczymy
@mdrogeria Nic nie poradzisz podobno niektórych myślenie boli i dla spokoju ducha wolą tego nie robić.
@kolekcjoner608 nie ma nad czym radzić , zastanawia mnie tylko co takie ,, człowieki ,, mają w głowach ,jedyne co mi przychodzi do głowy to zakupocholizm , opamiętanie przychodzi trochę za późno ,zawziąłem si zwykle zwracałem środki od razu , tym razem będzie czekał ustawowe 14 dni płatność pay
@mdrogeria scyzoryk pozdrawia scyzoryka. Kupującemu pozostaje życzyć by się po zwrocie zmywaka z odesłaniem rozmyślił z reszty zamowienia i zdziwił...
Założę się że klient z wielkopolski.
@krejzole Śląsk
Kiedyś miałem jednego trochę "inaczej dziwnego" . Wylicytował ode mnie srebrną monetę wartą po złomie około 20 zeta w licytacji od 1 zł za cenę startową i.....anulował zakup bo mu się wydawało że za tanio kupił.
Haaallllo. Ja rodowita poznanianka
nie robię tak
Napisałby wielebny to forum publiczne, zauważa poza tym nikt tego nie pochwala. a wg ciebie ksiądz nie może zwracać?
@LEW433 nie miałem na myśli plebana , jestem scyzorykiem jak masz chęć zapoznaj się co znaczy w naszym żargonie ,, wielebny ,,
Wyjaśnisz?
@LEW433 nie , chcesz się dowiedzieć to dawaj po górkę .
@LEW433 napisał(a):
Wyjaśnisz?
Proszę 🙂
@drekenzes napisał(a):
@LEW433 napisał(a):
Wyjaśnisz?
Proszę 🙂
Na nic mądrego
cię nie stać, powiem jak klasyk"jesteś zerem", dlatego piszesz piwo za 2,50.
@LEW433 Wrzuć na luz i uśmiechnij się 🙂
Ten tez za 2,50