Dzień dobry,
zgłaszam problem z Allegro delivery - nie możemy nadawać paczek, gdzie wybrana jest ta forma. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak długo potrwa awaria. Czy w automatach czy punktach da się nadać to co jest już przygotowane?
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
Mamy obecnie do czynienia z awarią związaną z generowaniem etykiet w Wysyłam z Allegro, dla metod dostaw Allegro Delivery (Allegro One i Allegro Delivery DPD, DHL, Orlen).
Pracujemy nad jak najszybszym naprawieniem usterki. Za wszelkie niedogności najmocniej przepraszam!
U nas też nic nie działa. Całe Allegro Delivery leży i kwiczy. Czy niewysłane i opóźnione paczki będą się wliczać do skuteczności wysyłki? Czy negatywne komentarze, które pewnie się pojawią zostaną usunięte przez adminów? W taki dzień jak dzisiaj każdy klient liczy że wyślemy paczkę. Proszę o odpowiedzi.
API przewoźnika jest tymczasowo niedostępne. Ponów próbę później.
"IDEALNY " moment na awarię ..
jak by ktoś nie zauważył to awaria była dlatego że dodali na etykietach jakieś ikonki typu choinka czy prezencik.
Te ikonki są chyba po to aby wiedzieli które przesyłki powinny koniecznie dotrzeć przed wigilią 😉 DPD i DHL również ma takie oznaczenia. Czy tak będzie to nikt nie wie 😕
@Firma-Polmer u mnie obie etykiety dotyczą dostawy do automatu orlenu, więc do jednego by dostarczyli jutro do drugiego już nie? 😉 Zresztą... w moich ofertach pokazują czas dostawy na wtorek po świętach więc co mi tam.
Witam, mam taki problem, że etykieta się generuje, zapisuje się w panelu allegro, ale nie pobiera jej przez api do naszego systemu. Wyskakuje informacja "Błąd odczytu etykiety". Czy może ktoś doradzić nam, co możemy z tym zrobić?
@trato-polska a dostawca twojego programu co na to?
Powiedział, że sprawdził i musi to być jakiś wewnętrzny błąd allegro, ale tutaj nie znalazłam nigdzie takiego problemu u innych.