Witam,
Założyłem właśnie 3 temat odnośnie niezrealizowanej dostawy do punktu odbioru żabka...
Ile jeszcze tematów będę musiał zakładać, żeby coś się zmieniło w tej kwestii?
To jest po prostu śmiech na sali, po raz kolejny jakaś paczka nie zostaje doręczona z tego czy innego powodu.
Tym razem "nie spełnia wymogów" cokolwiek to znaczy - przesyłka spakowana w karton o wymiarach 63x38x19cm.
Czy ktoś w końcu zajmie się tym dziadostwem? Albo zmieńcie wymiary przesyłek do żabki na mniejsze, z możliwością wykluczenia konkretnie tych sklepów, bo już mam dosyć wracających paczek, bo ktoś nie chce przyjąć poprawnie nadanej paczki, albo komuś nie chce się dostarczyć...
Przesyłka nr: AD0Z17P4P69VKLHVB
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla
20260611_132112.jpg
20260611_132156.jpg
20260611_132253.jpg
@FANIKA_textil Weryfikuję Twoją sprawę. Wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@FANIKA_textil Twoja sprawa jest już weryfikowana przez doradcę, który konsultuje sprawę z oddziałem doręczającym. Otrzymałeś maila w tej sprawie w zgłoszeniu 61951285.
Oczywiście, nie pierwszy raz mam taką sytuacje. Złożyłem reklamacje, nadałem ponownie paczkę itd.
Poinformowałem o tej sytuacji klientkę i nie była wcale zaskoczona, ponieważ to nie była pierwsza przesyłka w ostatnim czasie, która nie została dostarczona do żabki...
Żeby była sprawa jasna, nie chodzi tu o to, żeby wyjaśnić dlaczego ta paczka nie dotarła do punktu. Niczego to nie wnosi, a powody podają różne i oczywiście wszystkie nieprawdziwe.
Zwracane są mi jakieś grosze z reklamacji, a niczego to nie zmienia...
Założyłem trzeci temat, żeby w końcu ktoś coś zrobił z tym problemem występującym na terenie całego kraju, a nie każdy klient jest tak wyrozumiały i ma pretensje do sprzedawców.
Otrzymałeś od nas maila w tej sprawie, dlatego zachęcam Ciebie żebyś kontynuował rozmowę mailowo.
Po co mam kontynuować mailowo?
Na maila przyszła mi wiadomość, że będziecie tutaj szukać wyjaśnienia zwrotu mojej przesyłki itd.
W międzyczasie otrzymałem zwrot z reklamacji, więc pewnie to będzie na tyle - czyli dokładnie tak jak wyżej napisałem.
Niczego to nie zmienia, pewnie za miesiąc znowu paczka nie dotrze do tej czy innej żabki...