Dzień dobry,
zlecenie na kuriera poszło w niedzielę dla części paczek, reszta dzisiaj i do 14:00 nikt nie przyjechał ich odebrać. Brak informacji o sortowni o numerze do kuriera, nic !
A004RZ35H9
A004RVY9F6
A004ROMVM6
A004ROM7M9
A004RN9NL6
A004RH8JV3
A004RH8JA7
A004RH8IT9
A004RH8IB7
A004RH8HJ2
A004RH8GL0
A004RH8FV1
Proszę o powiadomienie kupujących o opóźnieniach i wykluczeniu przesyłek ze statystyki.
@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Nie kontaktujemy się z klientem w takiej sytuacji, ten obowiązek należy do Ciebie.
Pomimo zgłoszenia podjazdu kuriera przesyłki nadal oczekują na odbiór.
Prosimy o interwencję i podjazd kuriera.
Opóźnienie nie wynika z naszej winy proszę o informację dla Klienta jeśli paczki nie zostaną odebrane w dniu dzisiejszym.
Co w przypadku jeśli kurier dzisiaj nie podjedzie ? Na jutro go już nie mamy możliwości zamówić.
Dziękujemy za pomoc.
Przekazałem interwencję i konsultuję sprawę podjazdu - wrócę z odpowiedzią.
Biuro pracuje do godz 16.00 czekałam do godziny 17:15 i dalej nikt się nie pojawił. Kod pocztowy 26-067 i cisza. Kolejne zamówienia spływają z tą metodą dostawy.
Chcieliśmy wyłączyć tą metodę dostawy ale nie mamy takiej możliwości.
Proszę o wykluczenie kont z usługi - Allegro one(BOX) oraz Allegro One(Punkt, Box,Kurier)
buttonyarn, asos_as, SklepButtonYarn
Proszę o szybką interwencję w tej sprawie
Dziękuję
Chodzi nam tylko o firmę kurierska One Kurier
Przekazałem interwencję i jeśli kurier dziś nie zdąży odebrać przesyłek to odbierze je jutro.
Proszę o powód chęci wyłączenia tej metody dostawy.
Proszę o wyłączenie usługi Allegro One Kurier dla mojego konta.
Powody mojej decyzji są następujące:
W związku z powyższym proszę o jak najszybsze wyłączenie usługi Allegro One Kurier i potwierdzenie dokonania tej zmiany.
Konta: buttonyarn, asos_as, SklepButtonYarn
Skonsultuję to z odpowiednim zespołem i wrócę z odpowiedzią.
Dzień dobry,
czy już coś wiadomo ? Wczorajsze paczki dalej czekają na kuriera i nadal usługa jest dostępna w metodach dostawy.
@asos_as w korespondencji 62024041 przesłaliśmy Ci numer kontaktowy do kuriera. Oddział został poinformowany o tym, że jeżeli odbiór nie zostanie zrealizowany 15.06 kurier ma podjechać po paczki dzisiaj. Zamówienia wykluczyliśmy z jakości. Zachęcam Cię do kontaktu z kurierem, w ten sposób najszybciej uzyskasz informację o godzinie podjazdu.
Kurier nie odbiera tel to w jaki sposób mam się z nim kontaktować ? Po godz 16 nie ma nikogo w firmie - jak ma odebrać przesyłki ? Cały dzień mam czekać na odbiór ? Jest Pani poważna ?
Prosiłam o wyłączenie tej metody dostawy z opcji wysyłki.
@asos_as kwestia wykluczenia z tej metody dostay jest przez nas obecnie konsultowana. Wrócimy do Ciebie z informacją jak tylko będziemy mieli dalsze wieści.
Dlaczego to tak długo trwa ? Dzisiaj kurier również nie podjechał a paczki na magazynie leżą. Klienci dalej mają możliwość wyboru tej metody. Jutro będę musiała anulować i zwracać pieniądze za ponad 20 zamówień bo nikt nie będzie czekał po 3-4 dni aż paczka mu dojdzie. Usługa nie działa a jest aktywna. Proszę o pilne jej wyłączenie.
Dzień dobry, czy konsultacje już się zakończyły ? Dlaczego to tak długo trwa ? Kurier nie podjechał od poniedziałku, ma dla mnie również paczkę o numerze A004RFT7U6, na śledzeniu jak w zabawie kotka z myszką. Proszę o pilną interwencję
@asos_as rozumiem, że zależy Tobie na czasie i przepraszam, że Twoja sprawa wciąż jest w toku. Niestety nie mamy jeszcze odpowiedzi w Twojej sprawie, gdy tylko ją otrzymamy to wrócimy z informacją.
Dostałem informacje, że wyłączyliśmy dla Ciebie AOK na koncie. Skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie jeszcze mailowo lub telefonicznie, proszę o cierpliwość.