Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro przymusza i podmienia dostawy na Delivery ORLEN.
Statystyki z dziś na 4 paczki 3 nie dostarczone. 1 Inpost doszła z rana.
Orlen nie dostarczone - awaria maszyny. Mam pytanie czy to normalne? Paczki miały być dziś. Zero alternatywy nie będą.
Poziom dostawy Allegro Delivery ORLEN poniżej wszelkiej krytyki. Allegro strzela sobie w kolano.
Konkurencja z USA też na wielką literę A dostarcza z dnia na dzień Inpostem,
Allegro kiedy się obudzicie?
@Pulse bardzo mi przykro, że Twoje przesyłki nie dotarły dzisiaj do automatu ORLEN.
Awarie automatów mogą się czasem zdarzyć, a wszystkie trzy miały zostać dostarczone do tej samej maszyny.
Nie przymuszamy i nie podmieniamy metod dostawy, na formularzu płatności i dostawy proponujemy najkorzystniejszą metodę, ale ostateczna decyzja zawsze należy do kupującego.
Poprosiłam o zgłoszenia interwencji w sprawie Twoich przesyłek, aby możliwie jak najszybciej do Ciebie dotarły.
Nie przymuszacie a przymuszacie sami wiemy jak jest. Konflikt na linii Allegro Inpost jest tajemnicą poliszynela.
Inpost jak maszyna ma awarię lub jest pełna to wkłada paczkę do innej najbliższej.
Tymczasem Wasze Allegro delivery ORLEN zabiera paczkę i danego dnia nie ma możlowości odbioru jej.
Kto traci Klient i tak własnie postrzegam ostatnie działania Allegro. Własne gierki ze stratą dla Sprzedawców i Klientów.
Cześć. Rozumiem Twoją frustrację i przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Zapewniam, że podjęliśmy już działania. Monika wyjaśniła, że nie podmieniamy metod dostawy - dalej to już Twoja decyzja, czy nam zaufasz i będziesz korzystał z Allegro Delivery.
@gdvorek Podmienianiem może tego nazwać nie jest na miejscu ale to że klienci nie mają wystarczającej jasności i popełniają błąd zgadzając się nieświadomie na waszą sugestię dostawy jest faktem. Gdyby było inaczej nie było by tylu niezadowolonych klientów z takiego "dobrodziejstwa". Sam też zaraz po wprowadzeniu tego udoskonalenia dałem się nabrać ,teraz staram się być bardziej uważnym.
Dziękuję za Twoją opinię i podzielenie się doświadczeniem. Naszym celem jest, aby zakupy były jak najbardziej wygodne i przejrzyste, dlatego każde takie spostrzeżenie jest dla nas cenną wskazówką. Wszystkie uwagi przekazuję dalej do zespołów odpowiedzialnych za rozwój Allegro Delivery.
Pytanie gdzie i kiedy dostanę moje paczki? Czemu przepychacie i promujecie przewoźników którzy nie mają procedur. Ja rozumiem awarię (czasem), ale taka sytuacja w Inpost nadal dawałaby szanse na odbiór paczki.
Proceudura INPOST jest jasna i daje szanse na odbiór paczki. Wasza nie.
Monika dała Tobie wyżej znać, że poprosiła o zgłoszenie interwencji w sprawie Twoich przesyłek, aby możliwie jak najszybciej do Ciebie dotarły.
Uwaga już wiem co się stało ALLEGRO Delivery uruchomiło paczkomat który nie działa i kurier dzisiaj znowu napisze awaria maszyny i nigdzie nie zda paczek. Drugi dzień z rzędu ich nie dostanę.
Allegro delivery czeski film.
Akurat od "konkurencji na A" to Allegro skopiowało chociażby to, że sami wybierają firmę kurierską - na tej platformie od zawsze tak jest i nikt się nie czepia, czy chociażby własne dostawy na lukratywniejszych obszarach.
BTW. Głównym operatorem tamtej platformy w Polsce jest DHL - dostarcza im większość przesyłek, na Allegro to wciąż InPost o ile się nie mylę. Więc jak kulą w płot.
Ja ostatni tydzień wszyskie z Inpostu dostarczone bezbłędnie