Autoryzacja nie powiodła się. 
 Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   
A może by tak zrobić że automaty allegro będą przyjmowały wszystkie przesyłki z allegro delivery?
Teraz jest straszny bajzel. Nawet DPD nie można nadawać w automatach DPD. Automaty allegrowe są dość spore a jako urządzenia do nadawanie praktycznie niewykorzystywane. 
Zmuszacie sprzedawców do wielu firm kurierskich w ramach allegro D to przyjmijcie w automatach allegro te przesyłki o potem sobie z nimi róbcie co tylko chcecie. Genialne, prawda? 🙂
@nortimj Dzięki, za podzielenie się swoim pomysłem. 🙂 Przykro mi, ale nie jest to możliwe. Jak wiesz, przesyłki Allegro Delivery obsługują różne firmy kurierskie, paczki trafiają do konkretnych sortowni, tam są segregowane. Każda z nich ma swoje wewnętrzne procedury logistyczne.
Jednocześnie zaznaczę, że nikogo do niczego nie zmuszamy. Możesz wyłączyć metody Allegro Delivery w każdej chwili.
@w_kiwi szkoda. A byłoby tak pięknie. Jedziesz do jednego automatu i masz wszystkie przesyłki ogarnięte. Można by było dodać opcję pakowania kilkunastu przesyłek do jednej skrzynki żeby nie trzeba było otwierać każdej z osobna. 
Chyba otworzę coś ala allegro ale dla przesyłek. Będzie jeden automat na wszystkich kurierów a ja potem będę to rozwoził po sortowniach 🙂
Mój geniusz mnie czasami przeraża. 
Allegro Delivery jest oddzielnym przewoźnikiem, który tylko zleca wykonanie usługi innemu przewoźnikowi. Dlatego nie możesz nadać przesyłki Allegro Delivery Kurier DPD i automacie DPD, bo to jest dwóch różnych przewoźników.