anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Delivery - wyłączenie kuriera allegro One

Client:132525643
#7 Wielbiciel#

Nie mamy możliwości wyłączenia poszczególnych metod dostawy w ramach programu Allegro Delivery. Zgodnie z oficjalną dokumentacją Allegro (link😞

Program Allegro Delivery zawiera różne metody dostawy, które udostępniane są wyłącznie jako pakiet. Oznacza to, że nie można ich indywidualnie dodawać ani usuwać z cennika lub szablonu dostawy.

Moj adres to kod pocztowy 66-400, który jest poza zasięgiem kuriera Allegro ome

Przykładowo, Allegro One (Punkt, Box, Kurier) zawiera:

• Allegro One Box – dostawa następnego dnia lub tego samego dnia do automatów

• Allegro One Punkt – dostawa następnego dnia do punktów odbioru

• Allegro One Kurier – dostawa do domu następnego dnia w wybranych miastach

W ramach pakietu dostępne są także:

• Allegro DHL (kurier, automat, punkt)

• ORLEN Paczka (automat, punkt odbioru)

Prosimy o informację, czy możliwe jest całkowite wyłączenie Allegro One przy jednoczesnym zachowaniu kwalifikacji do Allegro Smart!, lub jakie kroki powinniśmy jeszcze podjąć z naszej strony.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:132525643 Konsultuję wsze zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:132525643
#7 Wielbiciel#

Czy udało sie to o może zweryfikować? Cały czas wpadaja nam zlecenia na usługe Allegro One , które nie są obsługiwane przez nasz kod pocztowy

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:132525643 Proszę, odezwij się w tym wątku z poziomu konta, o które chodzi. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zabawkifirma
#1 Nowicjusz#

Ja zgłaszam od 13 maja bez efektu tracę klientów ich zaufanie cały czas proszę , dostaje tylko obietnice i informacje , że sprawa przekazana do odpowiedniego działu . Nie mam już cierpliwości mam wrażenie e sprawa jest lekceważona i nic nie robione od 2 tygodni.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zabawkifirma bardzo mi przykro, że rozwiązanie sprawy się przeciąga. Mogę potwierdzić, że zgłoszenie zostało przekazane do odpowiednich osób, zostanie zweryfikowane i jutro powinieneś móc wyłączyć Allegro One Kurier w cennikach. Gdyby było inaczej, daj proszę znać tutaj.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zabawkifirma
#1 Nowicjusz#

nie wierze w to , obiecywano mi to już kilka razy , dziś kolejne zamówienia Allego kurier one kolejne anulacje

oznacz moderatorów