Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mamy możliwości wyłączenia poszczególnych metod dostawy w ramach programu Allegro Delivery. Zgodnie z oficjalną dokumentacją Allegro (link😞
Program Allegro Delivery zawiera różne metody dostawy, które udostępniane są wyłącznie jako pakiet. Oznacza to, że nie można ich indywidualnie dodawać ani usuwać z cennika lub szablonu dostawy.
Moj adres to kod pocztowy 66-400, który jest poza zasięgiem kuriera Allegro ome
Przykładowo, Allegro One (Punkt, Box, Kurier) zawiera:
Allegro One Box – dostawa następnego dnia lub tego samego dnia do automatów
Allegro One Punkt – dostawa następnego dnia do punktów odbioru
Allegro One Kurier – dostawa do domu następnego dnia w wybranych miastach
W ramach pakietu dostępne są także:
Allegro DHL (kurier, automat, punkt)
ORLEN Paczka (automat, punkt odbioru)
Prosimy o informację, czy możliwe jest całkowite wyłączenie Allegro One przy jednoczesnym zachowaniu kwalifikacji do Allegro Smart!, lub jakie kroki powinniśmy jeszcze podjąć z naszej strony.
@Client:132525643 Konsultuję wsze zgłoszenie z odpowiednim zespołem.
Czy udało sie to o może zweryfikować? Cały czas wpadaja nam zlecenia na usługe Allegro One , które nie są obsługiwane przez nasz kod pocztowy
@Client:132525643 Proszę, odezwij się w tym wątku z poziomu konta, o które chodzi.
Ja zgłaszam od 13 maja bez efektu tracę klientów ich zaufanie cały czas proszę , dostaje tylko obietnice i informacje , że sprawa przekazana do odpowiedniego działu . Nie mam już cierpliwości mam wrażenie e sprawa jest lekceważona i nic nie robione od 2 tygodni.
@zabawkifirma bardzo mi przykro, że rozwiązanie sprawy się przeciąga. Mogę potwierdzić, że zgłoszenie zostało przekazane do odpowiednich osób, zostanie zweryfikowane i jutro powinieneś móc wyłączyć Allegro One Kurier w cennikach. Gdyby było inaczej, daj proszę znać tutaj.
nie wierze w to , obiecywano mi to już kilka razy , dziś kolejne zamówienia Allego kurier one kolejne anulacje