Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nr zamówienia: 52bc9650-4b3b-11f0-bdde-ff4167df65a3
znowu włączyliście nam DHL (Delivery). Ok, ale dlaczego nie mogę zamówić podjazdu na dziś? Zamówienie z godziny 7:25, jest 8:20, paczka ma wyjść od nas dziś.
@EkspertLed jeśli nie masz dostępnej opcji zlecenia odbioru na dziś - to oznacza, że kurier nie może przyjechać do Ciebie w tym terminie. W takim przypadku, możesz nadać paczkę sam, np. w punkcie lub zamówić podjazd na jeden z dostępnych terminów.
@EkspertLed jaki termin dostawy pokazuje Ci allegro? Czy kupujący został wprowadzony w błąd?
@Sa_nova problemem nie jest, że kurier od allegro nie odbierze przesyłki dzisiaj, tylko wasz przewidywany czas dostawy
termin dostawy oczywiście jutro.
do wczoraj wszystko działało, zawsze zamawiałam podjazd rano i robiło się zlecenie a kurier przyjeżdżał. Dziś się nie dało zrobić zlecenia na dziś.
@Sa_nova
Nie, to nie to.
Już kilka miesięcy temu samowolnie włączyliście nam DHL i kilka dni wysyłaliśmy paczki i zawsze było tak, ze do zamówienia w danym dniu nie dało się zamówić podjazdu w tym samym dniu, nawet jeśli i tak miał przyjechać bo był zamówiony dzień wcześniej.
@EkspertLed zgłosiłam to do weryfikacji i wrócę z informacją, gdy otrzymam odpowiedź.
@EkspertLed otrzymałam odpowiedź, że nie otrzymujemy od przewoźnika (w tym przypadku DHL) informacji o dostępności na dziś. Dlatego nie wyświetlamy możliwości zamówienia podjazdu z dzisiejszą datą.
@Sa_nova to przestańcie pokazywać kupującym dla DHL "dostawa jutro". Ja nie mam żadnej godziny granicznej dla DHL, kupujący widzą "dostawa jutro" a ja nie mogę zamówić kuriera po odbiór przesyłki.
Dziś przed 8.00 można było zamówić podjazd, tuż po 8.00 już nie. Mimo, ze podjazd już jest na dziś zamówiony wczoraj. Wygląda to na zwykłe "odcięcie jak leci" - nic nie jest sprawdzane.
Okazuje się, ze DHL do nas nie może podjeżdzać kiedy chcemy, choć w Allegro możemy go zamówić nawet na 17.00, okazuje się, ze przyjezdza o 9-10 i nic z tym się nie da zrobić.
O co chodzi z tym DHL, po co jest on w Delivery jak działa to tak, ze nie działa?