anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka - brak możliwości nadania w automacie

bajerosfera
#8 Zapaleniec

Czy ta zmiana, że takich przesyłek nie można nadać w automacie jest sprzed chwili czy dostałem tytułowe  powiadomienie bo własnie chwilę wcześniej próbowałem nadać tak przesyłkę? 

Dwa razy drukowałem etykiete dwa razy jechałem do automatu żeby zdażyc wysłać przesyłkę i co - zmieniliscie sobie zasady.

Czy wy jesteście poważni? wprowadzacie zmiany i informujecie o nich dopiero po ich wprowadzeniu ?

Prosze o wykluczenie  zamówienia  485410e0-ed79-11f0-a457-e324eb736192 z jakości sprzedaży.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @bajerosfera. Możliwość nadania przesyłki Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka przez podjazd kuriera lub punkty nadania ORLEN dotyczy zamówień z dostawą do Żabki. Nie nadasz przesyłek ORLEN Paczka z odbiorem w sklepie Żabka w automatach paczkowych. Tutaj znajdziesz informację na ten temat. 
Zamówienie 485410e0-ed79-11f0-a457-e324eb736192 nie ma dostawy do Żabki, tylko do automatu ORLEN. Widzę, że udało Ci się nadać przesyłkę z tego zamówienia i kurier już ją odebrał. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

bajerosfera
#8 Zapaleniec

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 
Zły numer podałem, chodzi o to zamówienie: 9f9e79b0-ed5d-11f0-88c5-adbcfec7ca9f

Jak można wprowadzać zmianę i informować o niej po fakcie jej wprowadzenia? Po pierwszym odrzuceniu zdążyłem wrócić sprawdzic i potwierdzić, ze paczke tak mozna nadać więc wydrukowałem drugą etykietę pojechałe do automatu drugi raz i znowu to samo a po powrocie  ogłoszenie od allego o wspaniałych nowościach i zmianach .... no kurde litości

oznacz moderatorów

MiMary

@bajerosfera, dziękuję za numer zamówienia. Niestety nie mogę go jeszcze wykluczyć, ponieważ nie liczy się do Twoich statystyk jakości sprzedaży - dopiero 17 stycznia 2026 będzie uwzględniane w statystykach. 
Przepraszam za wszelkie utrudnienia związane z nadaniem przesyłki. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów