Czy ta zmiana, że takich przesyłek nie można nadać w automacie jest sprzed chwili czy dostałem tytułowe powiadomienie bo własnie chwilę wcześniej próbowałem nadać tak przesyłkę?
Dwa razy drukowałem etykiete dwa razy jechałem do automatu żeby zdażyc wysłać przesyłkę i co - zmieniliscie sobie zasady.
Czy wy jesteście poważni? wprowadzacie zmiany i informujecie o nich dopiero po ich wprowadzeniu ?
Prosze o wykluczenie zamówienia 485410e0-ed79-11f0-a457-e324eb736192 z jakości sprzedaży.
Cześć, @bajerosfera. Możliwość nadania przesyłki Allegro Odbiór w Punkcie ORLEN Paczka przez podjazd kuriera lub punkty nadania ORLEN dotyczy zamówień z dostawą do Żabki. Nie nadasz przesyłek ORLEN Paczka z odbiorem w sklepie Żabka w automatach paczkowych. Tutaj znajdziesz informację na ten temat.
Zamówienie 485410e0-ed79-11f0-a457-e324eb736192 nie ma dostawy do Żabki, tylko do automatu ORLEN. Widzę, że udało Ci się nadać przesyłkę z tego zamówienia i kurier już ją odebrał.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zły numer podałem, chodzi o to zamówienie: 9f9e79b0-ed5d-11f0-88c5-adbcfec7ca9f
Jak można wprowadzać zmianę i informować o niej po fakcie jej wprowadzenia? Po pierwszym odrzuceniu zdążyłem wrócić sprawdzic i potwierdzić, ze paczke tak mozna nadać więc wydrukowałem drugą etykietę pojechałe do automatu drugi raz i znowu to samo a po powrocie ogłoszenie od allego o wspaniałych nowościach i zmianach .... no kurde litości
@bajerosfera, dziękuję za numer zamówienia. Niestety nie mogę go jeszcze wykluczyć, ponieważ nie liczy się do Twoich statystyk jakości sprzedaży - dopiero 17 stycznia 2026 będzie uwzględniane w statystykach.
Przepraszam za wszelkie utrudnienia związane z nadaniem przesyłki.