Dzień dobry,
Jak w temacie: przesyłka o numerze zamówienia 73ced980-e630-11f0-948b-b3e3e26b4674 miała zostać dostarczona do Allegro One Box numer AL414KR1. Jednak w statusie dostawy widnieje informacja o awarii maszyny oraz o zawróceniu przesyłki do oddziału.
Proszę o informację czy w takim wypadku jest podejmowana kolejna próba doręczenia produktu do tego bądź innego automatu w pobliżu?
Dziękuję za pomoc.
@Client:102213924 Jeśli automat zostanie naprawiony, to zostanie podjęta kolejna próba dostarczenia paczki. W przypadku przedłużającej się awarii, paczka zostanie przekierowana do automatu alternatywnego. 🙂
U mnie ta sama sytuacja awaria paczkomatu. Kurier nawet nie podjął próby dostarczenia do zastępczego paczkomatu , a są 3 w pobliżu. Zakupy z 31 grudnia
@Agent555 Proszę, podaj numer przesyłki, o którą chodzi.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Zakupy z31 grudnia do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przesyłek
@w_kiwi kiedy otrzymam przesyłki , wszystkie były Smartowe
Cześć, @Agent555. Wszystkie przesyłki, o których wspominasz, to paczki InPost. Każda z tych przesyłek została wydana do doręczenia 03.01.2026.
W statusach przesyłek nie ma żadnych informacji o awarii Paczkomatu i najpewniej paczki zostaną dostarczone w najbliższym dniu roboczym, czyli w poniedziałek.
@MiMary wczoraj dzwoniłem na infolinię InPost i powiedziano mi że pierwotny paczkomat uległ awarii,i dlatego nie zostały umieszczone w pierwotnym paczkomacie,kurier nie podjął próby umieszczenia do zastępczego, chociaż są 3 w pobliżu , jeśli w dniu jutrzejszym nie zostaną umieszczone raczej będę rezygnował