Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
W statusie przesyłki Allegro Delivery pojawil się zapis awaria maszyny.
Przesyłka miała być dostarczona do automatu na terenie stacji Orlen
Orlen Paczka 157508
Lazurowa 40
01-315 Warszawa
Nr przesyłki AD001ULXZ1
Co dalej w takiej sytuacji? Nie mam żadnych informacji o przekierowaniu mojej przesyłki do innego automatu.
@ellenka skonsultuję sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Czy znany jest już efekt konsultacji?
Cześć, @ellenka.
[EDYCJA]: Otrzymałam informację, że automat jest już w pełni sprawny. Zlecono ponowną próbę doręczenia do automatu przy Lazurowej 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Niestety przesyłka nie została dostarczona, nie ma żadnej zmiany w statusie w aplikacji Allegro. Cały czas jest tam informacja o awarii maszyny. Gdzie jest moja przesyłka? Zespół Orlen Paczka twierdzi, że wszystkie informacje na temat mojej paczki ma wyłącznie Allegro.
@ellenka widzę, że ta przesyłka została dostarczona o 13:18. Czy wszystko się zgadza?
Tak, przesyłka została już dostarczona. Dziękuję za wsparcie.
Niemniej muszę stwierdzić, że Allegro Delivery wymaga dopracowania. Brak komunikatów w aplikacji, brak informacji na maila użytkownika co się dzieje z przesyłką oprócz lakonicznego stwierdzenia awarii maszyny. O ponownym zleceniu dostarczenia dowiaduję się dopiero od moderatora tego forum.
Mało prawdopodobne, że wybiorę kolejny raz ten sposób dostawy.
@ellenka dziękuje Ci za podzielenie się swoimi uwagi. Będziemy pracować nad tym, żeby Allegro Delivery działało lepiej.
To prawda. Allegro Delivery wymaga dopracowania. Ja w dniu dzisiejszym miałem dotrzymać paczkę przez firmę kurierską ORLEN PACZKA i brak możliwości sprawdzenia gdzie dokładnie jest paczka. W aplikacji Allegro owszem jest informacja (kiedy? Gdzie? Kto?) o przesyłce to w aplikacji kurierskiej ORLEN PACZKA Nie ma żadnej informacji ani brak kontaktu do kuriera.
Dobrą opcją było by, aby można było w czasie rzeczywistym sprawdzić gdzie jest paczka.