anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości śledzenia przesyłek Allegro Delivery [18.09.2025]

MAMY ROZWIĄZANIE!
Mido
#12 Orędownik

Po wejściu w każdy z linków do śledzenia przesyłek Allegro Delivery otrzymuję taki komunikatScreenshot 2025-09-18 at 08-54-31 Błąd 404 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.png @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
19 ODPOWIEDZI 19
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Mido cześć! Wiemy o tym błędzie i już pracujemy nad przywróceniem funkcjonalności. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

Jak w tytule allegro śledzenie paczki nie działa, czy tylko mnie wyświetla błąd "ups, nic tu nie ma".
Klikam przy sprzedanym przedmiocie na ikonkę etykiety, żeby sprawdzić status wysłanej do klienta paczki, a tam wyskakuje błąd "Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy." śledzenie paczki inpost działa, a paczki innych dostawców "nie istnieją" ...

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@IW0NEX Prześlij, proszę, zrzuty ekranu lub filmik z widokiem opisywanego problemu. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@IW0NEX Prześlij, proszę, zrzuty ekranu lub filmik z widokiem opisywanego problemu. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

b5ccd5cb-af02-4935-9a9b-4d2c70a3f947.jpg0fd4da5f-aeaf-4bee-96ae-21f0533f61d9.jpg45a7655f-5cf1-40fc-8b11-6bda4016555d.jpg

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@IW0NEX Dziękuję. Proszę jeszcze o przesłanie adresów (linków) do zakładkek, w których pojawia się problem. Niestety na zdjęciach nie wiadać tej informacji.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

https://business.allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=A002Q64I75

https://business.allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=A002Q63163

https://business.allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=A002Q5ZRN7

https://business.allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki?numer=A002Q5AF39

Ta informacja pojawia się jedynie przy sprawdzaniu statusu paczek z Allegro delivery, również tych które w poprzednich dniach zostały już dostarczone i mają status odebrane, problem pojawił się dzisiaj, bo jescze wczoraj sprawdzałam paczki i wszystko działało. Problem nie dotyczy też paczek inpost oraz dpd, bo statusy tych paczek wyświetlają się normalnie i prawidłowo z odnośnika na stronę śledzenia. 

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@IW0NEX Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

Czy udało się to skonsultować? Problem nadal występuje.

oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

Dziś u mnie to samo.

oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

Mido przeglądam właśnie problemy na allegro gadane i widzę, że coś podziało się z całym Allegro, wielu ma ten sam problem co my, inni mają problemy z aukcjami, które się nie wyświetlają, chyba jest grubsza awaria 😅 liczę tylko na to, że szybko to ogarną...

oznacz moderatorów
IW0NEX
#9 Pomysłodawca

U mnie jeszcze jak przeglądam swoje aukcje, to widnieje cena netto dla klienta 😂 może wpłynie mi zawrotna ilość zamówień chociaż, dzięki temu 🤣

oznacz moderatorów
_Likos_
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@IW0NEX "U mnie jeszcze jak przeglądam swoje aukcje, to widnieje cena netto dla klienta"

A sprawdz czy czasem nie przeglądasz w widoku biznes

U nas na allegro.pl jest nrormalna cena brutto a jak zmienie : kupuje na firme to ceny sie zmieniają na ceny netto

oznacz moderatorów
ART_FOTO
#15 Entuzjasta
oznacz moderatorów
good_better_best
#9 Pomysłodawca

Mam ten sam komunikat dla przesyłki Allegro AD010LU4U8. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
Mido
#12 Orędownik

@good_better_best  Cały system Allegro Delivery się wywalił. Sprzedający także nie mają dostępu do śledzenia przesyłek, chyba także nie można nadać żadnej przesyłki Delivery. Allegro od rana (a może nawet od wczoraj) pracuje nad przywróceniem. Na razie jest jak jest. 

oznacz moderatorów
mudol
#12 Orędownik

Czy wy ogarniacie co wy robicie z tym serwisem? Po wczorajszej waszej WTOPIE z niewyświetlaniem się wszystkich ofert dzisiaj kolejny błąd. W salescenter po kliknięciu w numer przesyłki w wysłanym zamówieniu przekierowuje BEZSENSOWNIE do bezsensownego business i oczywiście błąd:

Allesyf.jpg

Więc nie idzie sprawdzić czy kurier odebrał paczkę czy znowu w kulki działa Allegro (not)delivery?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

było już dzisiaj 

oznacz moderatorów
invvo
#8 Zapaleniec

Póki Allegro tego nie naprawi wchodź w szczegóły i tam przynajmniej w historii widać czy przesyłka została nadana

oznacz moderatorów