anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak podjazdu kuriera Orlen Paczka

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam. Proszę o wykluczenie przesyłki AD02F6TFV3 ze statystyk i ponowienie podjazdu na dzień 19.05 - Brak podjazdu kuriera Orlen Paczka.

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoDraxoPL Przekazałam prośbę o interwencję do Orlen Paczka w sprawie ponownego podjazdu.

Wykluczyliśmy również to zamówienie z jakości sprzedaży - jutro powinno być to widoczne po Twojej stronie.

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

@San_set@gdvorek@Syrena_zT@matt_rose@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam kolejny dzień brak podjazdu ORLNEN Paczki wczorajsza AD02F6TFV3 i dzisiaj zamówiony podjazd z samego rana Orlen  AD02FIADY9 do tego doszedł kurier Allegro ONE A004K9MUM7.\

To jakieś żarty? Proszę o pilną interwencje w tej sprawie. Do kogo dzwonić z Orlena żeby szanownie ktoś podjechał?

oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

Poprawka Allegro ONE Kurier odebrał 

oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

W dalszym ciągu nie mam żadnych informacji co do odbioru moich przesyłek przez Orlen Paczka... Ile dni mam czekać na podjazd??? Drugi dzień zamawiam podjazd i żadnego odzewu. Przesyłki AD02F6TFV3  i AD02FIADY9 .Jedną paczkę klient powinien już odebrać dzisiaj, myślałem że po interwencji i ponownym dzisiejszym zamówieniu kuriera dzisiaj się zjawi... ale oczywiście ani telefonu, ani odbioru !!!  Proszę o ponowną interwencję u przewoźnika, wyciągnięcie konsekwencji, wyjaśnienie braku podjazdów i  numer do kuriera który obsługuje mój rejon.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoDraxoPL zgłosiłam ponowną interwencję w sprawie braku podjazdu kuriera. Przepraszam Cię za te niedogodności. W przyszłości zachęcam, aby problem z brakiem podjazdu zgłosić w tej zakładce - wykluczymy wtedy zamówienia z jakości Twojej sprzedaży oraz otrzymujemy dzięki temu informację o jakości pracy przewoźnika. 

Sandra
oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

Obie przesyłki są zgłoszone jako brak podjazdu, ale widzę że to nic nie pomaga. Czy można otrzymać numer do kuriera, bo to tak nie może wyglądać że przesyłki mam nie nadane i nikt nawet się nie kontaktuje w tej sprawie...

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoDraxoPL poprosiłam o przekazanie numeru do kuriera dla Ciebie. 

Sandra
oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

Dziękuje, w takim razie czekam na informacje.

oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

Witam czy już coś wiadomo co z tym podjazdem Orlen Paczka??? Dzisiaj wysłałem kolejne zamówienie kuriera!!! To już dzisiaj jest 3 dzień bez podjazdu, ile razy mam zgłaszać???

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@AutoDraxoPL Nasz pracownik pilnie odpowiedział ze szczegółami w Twojej sprawie w zgłoszeniu mailowym o numerze 61435637. Przepraszamy raz jeszcze za powstałe niedogodności i mam nadzieję, że taka sytuacja już nie powtórzy się w przyszłości.

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Puzonix
#13 Ambasador

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Problemy z podjazdami po paczki Orlen są NAGMINNE. Ogarnijcie w końcu przewoźników, do których usług zmuszacie sprzedawców. Ciągle trzeba wydzwaniać, jeździć za kurierami żeby przekazać paczki "bo zapomniał", "bo (rzekomo) nie dostał zlecania", chociaż podjazd został zlecony prawidłowo,"bo zastępował go kolega i się nie wyrobił". Parodia usług kurierskich.

oznacz moderatorów

AutoDraxoPL
#8 Zapaleniec

Co racja to racja do tej pory nie miałem akurat problemu z Orlenem na starym adresie teraz mamy nowy punkt ale jakoś inni kurierzy potrafią zadzwonić i zapytać gdzie podjechać bo widzą nową firmę w swoim rejonie.... wyjątkiem jest oczywiście Orlen. Naprawdę nie mamy co robić tylko pisać zgłoszenia które i tak nic nie dają i oczywiście świecić oczami przed klientami i czekać czy jakiś negatyw za chwile nie wpadnie...

oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Puzonix Konsultuję i wrócę do Ciebie.

Sandra
oznacz moderatorów

San_set
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Puzonix Podaję numer do kuriera, przypisanego do zleceń odbioru dla obu przesyłek: [edycja]. Podjęliśmy interwencję w tej sprawie.

Sandra
oznacz moderatorów

Puzonix
#13 Ambasador

@San_set Dziękuję. Kurier twierdzi, że nie otrzymał zlecenia i dzisiaj paczki nie odbierze. Tak samo twierdził w poniedziałek i, mimo zamówionego podjazdu, musieliśmy jechać na drugi koniec miasta na stację benzynową, gdzie zostawiliśmy przesyłki i "jaśniepan" kurier stamtąd przesyłki odebrał.

Wczoraj paczki odebrał, a dzisiaj ponownie sytuacja jak w poniedziałek. Tylko nie po to zamawiam podjazd kuriera żeby wozić paczki na drugi koniec miasta. Jutro klient otrzyma od allegro automatyczną informację "twoja przesyłka jest opóźniona". Miło by było gdyby allegro wzięło odpowiedzialność za swoich podwykonawców i w ich imieniu informowało klientów o powodzie opóźnienia, biorąc winę na siebie. Tymczasem mimo tego, że zamówienie zostało obsłużone, kurier zamówiony to paczka pozostaje niewysłana. Nie z naszej winy. I, jak już pisałem wcześniej, to nie jest pierwsza taka sytuacja. Kurier Orlen nie powinien być obowiązkowy ponieważ działa na szkodę zarówno klientów jak i sprzedawców.

oznacz moderatorów